Τα ζώδια που δεν δίνουν δεκάρα για τη γνώμη σου και στο τρίβουν στη μούρη

Ό,τι και να λες, δεν τα συγκινεί

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που δεν δίνουν δεκάρα για τη γνώμη σου και στο τρίβουν στη μούρη

Όχι απλά δεν δίνουν δεκάρα για την γνώμη σου, αλλά να ξέρεις ότι σε «γράφουν» κανονικότατα. Τα ζώδια αυτά για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, μπορούν με μεγάλη ευκολία να αδιαφορήσουν για σένα και να στο τρίψουν και στη μούρη κιόλας. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι στον κόσμο του γενικά και πάντα χαμένος στις δικές του σκέψεις. Είτε του μιλάς είτε όχι, εκείνος να ξέρεις ότι σε κοιτάει και ταυτόχρονα μπορεί να κάνει χίλιες διαφορετικές σκέψεις μέσα στο μυαλό του. Σου πετάει στο τέλος ένα «ναι», αλλά δεν έχει ακούσει λέξη από αυτά που του είπες. Είναι μανούλα στο να σε έχει «γραμμένο» στα παλαιότερα των υποδημάτων του. It is what it is… Και τι να κάνεις; Να κάτσεις να μαλώσεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο… απέναντι του Δίδυμου, ο Τοξότης, δεν διαφέρει καθόλου από αυτά που σου περιγράψαμε λίγο πιο πάνω. Είναι tale quale. Δεν βάζει κανέναν σε πρώτη προτεραιότητα, παρά μόνο τον ίδιο του τον εαυτό και τις ανάγκες και τα θέλω του εκείνη τη στιγμή. Δεν ασχολείται καν με το τι του λες. Δεν τον νοιάζει η γνώμη σου ή η άποψή σου και δεν θα διστάσει να στο πει και κατάμουτρα κιόλας. Και αν πας να παραπονεθείς, να ξέρεις ότι από το ένα αφτί θα μπουν και από το άλλο θα βγουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρίτος και καλύτερος στην σχετική μας λίστα ο Υδροχόος. Έχει γενικότερα τη φήμη του «κρύου» και αναίσθητου τύπου και να ξέρεις ότι η φήμη αυτή δεν απέχει και… πολύ από την πραγματικότητα. Ο Υδροχόος «γράφει» κι εσένα και τη γνώμη σου εκεί που δεν πιάνει μελάνι με τεράστια ευκολία. Δεν σε βλέπει καν. Δεν υπάρχεις για εκείνον ώρες ώρες και τη φωνή σου την ακούει από το υπερπέραν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved