Έμπλεξες με Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο; Έτσι θα έχεις εσύ το πάνω χέρι στη σχέση

Σου δείχνουμε το κόλπο!

Άννα Ζαμάνη
Έμπλεξες με Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο; Έτσι θα έχεις εσύ το πάνω χέρι στη σχέση

Είσαι ερωτευμένη με κάποιον άντρα, που ανήκει σε ένα από τα τρία ζώδια του Αέρα, έχεις σχέση μαζί του ή τον παντρεύτηκες; Με βάση τα χαρακτηριστικά του, υπάρχει τρόπος να αποκτήσει το πάνω χέρι και να μην άγεσαι και φέρεσαι από τα γούστα και τις διαθέσεις του.

Εμείς σου αποκαλύπτουμε πέντε στοιχεία του για το τι εστί και πώς αντιδρά, έτσι ώστε να καταλάβεις πώς λειτουργεί και να πράξεις ανάλογα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σαν άντρας είναι σούπερ και στο λέω από την αρχή! Απλά, όπως όλοι οι άντρες παγκοσμίως, έχει κι αυτός τα θεματάκια του. Αν είναι από τους βέρους Διδύμους, θα πρέπει να ξέρεις και ότι θα (προσπαθήσει) να σε χειριστεί και θα πρέπει να αντιδράσεις… Χμμμ… Για να δούμε!

Είναι διαόλου κάλτσα! Μα ακριβώς αυτό που διάβασες! Κι αν δεν έχει εκείνο το μάτι που παίζει από όλες και προς όλες τις κατευθύνσεις, καλό θα είναι να έχεις στο νου σου ότι ακόμα κι αν δείχνει… ήσυχος, δεν είναι ΠΟΤΕ υπεράνω υποψίας! Να θυμάσαι ότι πιάνει πουλιά στον αέρα, κόβει-ράβει κι όταν θέλει, αγοράζει και πουλάει! Να τον αγαπάς για αυτό ακριβώς το λόγο: επειδή είναι ένα από τα πιο (εάν δεν είναι και το ΠΙΟ) δυνατά μυαλά του ζωδιακού. Από την άλλη, να τον προσέχεις για αυτόν ακριβώς τον λόγο!

Είναι άντρας που του αρέσει το φλερτ για χάρη του φλερτ! Κι ακόμα κι αν ο Δίδυμος σου δε φλερτάρει, δε σημαίνει ότι δεν εκτιμάει το ωραίο φύλο και δεν αναγνωρίζει σε κάθε γυναίκα τα γνωρίσματα εκείνα που τον εξιτάρουν (π.χ. μυαλό!). Φρόντισε να τον έχεις από κοντά και, επίσης, αν είσαι φύσει ζηλιάρα, καλό θα ήταν να… τον αποφεύγεις ή να μάθεις να τον εμπιστεύεσαι και να μην αρπάζεσαι!

Όμως, για να έρθω σε αντιπαράθεση με ό,τι έχω γράψει ως τώρα, ο άντρας αυτός, όταν βρει την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ γυναίκα που του κάνει κούκου, τα παρατάει όλα και αφοσιώνεται σε εκείνην! Όπως στο γράφω! Γίνεται πιστό σκυλί, καλός οικογενειάρχης και δεν αποκλίνει ούτε εκατοστό! Η πρόκληση είναι να συναντήσει αυτήν που θα του εμπνεύσει το πάθος, την ασφάλεια, την περιπέτεια, αλλά και την αγάπη!

Δεν αντέχει όμως ένα πράγμα: να τον παίρνεις ως δεδομένο και να νομίζεις ότι τώρα που σε αγαπάει, έχεις δέσει τον γάιδαρο σου. Μην του φέρεσαι σαν να είναι ο υποτακτικός σου που θα του πεις τι θα κάνετε, με ποιον θα το κάνετε, πότε και πού. Ωραίο πράγμα να παίρνεις πρωτοβουλίες σε κάποια πράγματα, αλλά αν αισθανθεί ότι δεν μπορεί πια να πάρει αποφάσεις για τον εαυτό του ή ότι τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους τόσο πολύ, που δεν υπάρχει πια περιθώριο για αλλαγές, περιπέτεια ή δράση, τότε έχουμε πρόβλημα! Θα του γυρίσει το μυαλό ανάποδα κι αρχίζει να έχει τάσεις… φυγής!

Τέλος, να θυμάσαι ότι ο άντρας Δίδυμος είναι ανεξάρτητος, είναι εύκολος τύπος σε γενικές γραμμές και τα πάει καλά με όλους και με όλα, προσαρμόζεται εύκολα, όμως εκεί είναι ακριβώς και το θέμα: εκείνος σπάνια θα κολλήσει σε κάτι, αλλά αν εσύ θέλεις τα πράγματα αλλιώς και πιο… σταθερά, τότε, λυπάμαι πολύ, δεν σου κάνει και δεν του κάνεις. Είναι ρευστός, είναι ευπροσάρμοστος κι αν τον αρχίσεις σε γκρίνιες και ζήλιες…. Εκείνος θα προσαρμοστεί μια χαρά, ΧΩΡΙΣ εσένα… Εσύ, όμως;

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ σέξι και ξέρει πως να χειρίζεται την εικόνα του! Έχει γούστο, ομορφιά, μυαλό, χιούμορ και όταν ερωτευτεί, κάνει τα πάντα για το ταίρι του. Θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένη και θέλει να νιώθει το ίδιο κοντά σου.

Μην του τους κύκλους τάραττε! Με άλλα λόγια, ο άντρας αυτός, το έχει με την ησυχία και την αρμονία. Μην μπερδεύεσαι: δεν είναι καθόλου βαρετός ή… ήσυχος τύπος, απλά δεν πάει μια τον τσαμπουκά (ιδιαίτερα σε γυναίκα) και δεν αντιδράει ωραία στα νεύρα και τις φωνές. Λατρεύει απεναντίας την γυναίκα που θα του φτιάξει κατάσταση και θα τον έχει… στα ώπα ώπα!

Θα το καταλάβεις στην πορεία (εάν δεν το έχει ΗΔΗ καταλάβει) ότι ο Ζυγούλης μας, μερικές φορές είναι σαν μικρό παιδάκι, που όταν δεν περάσει το δικό του, ή όταν βαρεθεί ή στριμωχτεί, αρχίζει… τις ασυναρτησίες! Όλα του φταίνε, τίποτα δεν είναι καλό, νευριάζει, γκρινιάζει, απειλεί, κάνει ότι περνάει από το χεράκι του για να αλλάξει την κατάσταση. Αλλά με τρόπο… παιδιάστικο! Αχ! Δεν σου έρχεται να τον τσιμπήσεις;;;!!!

Όσο κι αν σου φαίνεται «κάπως», ο Ζυγός, προτιμάει μερικά πράγματα να τα αναλάβεις εσύ και να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία για να γίνουν. Μισεί να ασχολείται με τα τετριμμένα της καθημερινότητας και αν του πεις να διαλέξει π.χ ποια ταινία να δείτε, μπορεί και να μην την δείτε ποτέ! Σιγά μην κάτσει να αποφασίσει! Όχι! Γι’ αυτό σου λέω, σε ότι δεν τον επηρεάζει δραματικά, αδιαφορεί κι άρα, θα πρέπει να επέμβεις!

Είναι γοητευτικός και το ξέρει. Αυτό που πρέπει εσύ να έχεις κατά νου, είναι ότι είναι και πολύ έξυπνος και διανοητικός τύπος (είναι ζώδιο του αέρα, άρα το έχει με την ευστροφία!). Μην τον υποτιμήσεις, θα βρεθείς να τον κυνηγάς, γιατί θα βρίσκεται δυο βήματα μπροστά σου! Είναι καλό να του δείχνεις ότι και τον σέβεσαι και τον αγαπάς, γιατί χωρίς αυτές τις δυο ποιότητες στην σχέση σας, θα αρχίσει να αμφισβητεί και τον εαυτό του, και την αγάπη σου κι όλα θα πάνε κατά διαόλου! Θέλει ειδικό χειρισμό!

Τέλος, να θυμάσαι ένα πράγμα: μπορεί να έχει την τάση να ερωτεύεται και φυσικά να είναι τρελά ερωτεύσιμος, αλλά αυτός ο άντρας, όσο εύκολα προσεγγίσιμος κι αν δείχνει (ή είναι), άλλο τόσο δύσκολος είναι στο να καταλήξει σε μια γυναίκα. Εάν λοιπόν σε έχει διαλέξει, τότε πραγματικά σε θέλει και μπράβο σου που τον καπάρωσες! Θα είναι σωστός και πιστός και μην ακούς βλακείες. Ο Ζυγός δεν ρισκάρει εύκολα την ηρεμία του και την οικογενειακή του γαλήνη για να κυνηγήσει χίμαιρες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει μια γοητεία, όπως και να το κάνουμε! Είναι όμως κι ένα παιδί-αίνιγμα! Καλός, χρυσός, άγιος, αλλά καμιά φορά, δεν είσαι σίγουρη τι θα σου ξημερώσει! Για πάμε να δούμε, τι έχουμε να σου πούμε για τον Υδροχοΐνο σου!

Αποδέξου μια κι έξω ότι ο τύπος δεν είναι συνηθισμένος! Δεν πάει με το πλήθος, δεν είναι οπαδός κανενός, κάνει ότι του έρθει, όποτε του έρθει και δεν δίνει δεκάρα για τις κοινωνικές συμβάσεις ή τις συνέπειες! Τα καλά νέα είναι ότι μαζί του δεν θα βαρεθείς ποτέ! Από την άλλη, αν δεν το σηκώνει η κράση σου τα σκαμπανεβάσματα στην διάθεση του και στις ορέξεις του, τότε, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία, ή…

Ή, δώσε του χώρο και χρόνο! Κάνε πως τον ελέγχεις ή τον πιέζεις και θα γίνει το έλα να δεις. Καλύτερη τακτική είναι να κάνεις το παπί και να του αφήσεις… μακρύ λουρί! Θα κάνει την βολτούλα του και θα επανέλθει! Δεν είναι άπιστος τύπος, απλά… δύσκολος!

Σημαντική πληροφορία και δώσε βάση: Δεν μπορεί να επικοινωνήσει τα αισθήματα του με εύκολο τρόπο, βασικά, είναι κομματάκι ούφο στο συγκεκριμένο θέμα! Μην περιμένεις να ακούσεις ωραία λογάκια τρυφερά, μάλλον θα απογοητευτείς (εκτός κι αν έχει κάτι από τον γείτονα του, τον Ιχθύ στο ωροσκόπιο του). Ούτε κι εκείνος δεν ξέρει τι του γίνεται στα συναισθηματικά του και μονίμως είναι αλλού γι αλλού ο τύπος! Υπομονή! Θα στρώσει κάποια στιγμή, απλά θέλει… να περάσει την φάση της συνειδητοποίησης! Μόλις όμως φτάσει να ωριμάσει αυτό που αισθάνεται… είναι βράχος και τέλειος σύντροφος!

Είναι αρκετά σταθερός, αξιόπιστος, ξέρει να ακούει, αλλά ξέρει επίσης να στηλώνει τα πόδια στην γη και να μην το κουνάει ρούπι. Ναι, είναι άντρας που σου εμπνέει εμπιστοσύνη, την ίδια ακριβώς στιγμή που σου ξυπνάει και το ζώο μέσα σου! Είναι ξεροκέφαλος, επίμονος και μπορεί να γίνει πολύ πικρός όταν δεν περνάει το δικό του! Μην το ψάχνεις: ή τον αποδέχεσαι και δεν ιδρώνει το αυτάκι σου, ή γίνεσαι πιο γρήγορη από την σκιά σου κι εξαφανίζεσαι!

Το σεξ για αυτόν τον άντρα είναι παιχνιδάκι. Του αρέσει, το απολαμβάνει, είναι πολύ συνειδητός ως προς την σύντροφό του, αλλά ενώ είναι πιστός και καλός, έχει ένα θεματάκι: όχι μόνο του αρέσει να πειραματίζεται, αλλά έχει κι ανορθόδοξες απόψεις όσον αφορά την σχέση του με τις πρώην του, ή με… όλες τις γυναίκες. Είναι ανοιχτός σε σημείο παρεξηγήσεως, φλερτάρει και δεν φλερτάρει (στο μυαλό του, ΔΕΝ φλερτάρει), αλλά να θυμάσαι ότι ενώ δεν θέλει να κάνει τίποτα κακό, ο τρόπος του, μπορεί να σε βγάλει από τα ρούχα σου! (κι όχι για τον λόγο που θα ήθελες!). Αχ… Τι να τον κάνεις που είναι εντάξει, αλλά.. χάνει την μπάλα;

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved