Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού προτιμούν τους νεότερους άνδρες

Ο νεότερος άντρας κάνει το «αίμα τους να βράζει»

Παπασταύρου Λίντα
Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού προτιμούν τους νεότερους άνδρες

Οι γυναίκες του ζωδιακού, που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, αδιαφορούν για τη διαφορά ηλικίας και για το χάσμα γενεών. Αυτό που τις ενδιαφέρει είναι να περνούν καλά, να είναι ερωτευμένες και να νιώθουν ανανεωμένες με έναν νεότερο άντρα στο πλευρό τους. Μια τέτοια σχέση, κάνει το «αίμα τους να βράζει». Για πάμε να δούμε τις τεκνατζούδες...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Ένας άντρας νεότερος από εκείνη είναι… βούτυρο στο ψωμί της. Ξέρει πώς να τον χειριστεί και παράλληλα την εξιτάρουν όλες αυτές οι διαφορές και οι αντιθέσεις τους, μιας την φέρνει στην θέση της «δασκάλας» στην σχέση. Αναλαμβάνει από μόνη της να μάθει στο τεκνό όλα όσα δεν γνώριζε και να το… διδάξει με κάθε τρόπο. Ο ρόλος αυτός της ταιριάζει γάντι και μια σχέση με διαφορά ηλικίας την ανανεώνει και την ολοκληρώνει κάποιες φορές.

ΛΕΩΝ

Η γυναίκα Λέων με έναν άντρα μικρότερο από εκείνη νιώθει η απόλυτη… βασίλισσα. Ανανεώνεται, αισθάνεται ξανά μικρό κοριτσάκι και μπορεί να κάνει κάθε είδους τρέλα «τυφλωμένη» από το πάθος και την έξαψη του έρωτα που ζει. Φυσικά και δεν θα ντραπεί να το… κυκλοφορήσει το τεκνό, μιας και θα νιώθει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους και θα ξέρει ότι οι άλλες γυναίκες σκάνε από το κακό τους που δεν έχουν έναν τόσο ωραίο και νέο άντρα στο πλευρό τους και φυσικά την ζηλεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα Υδροχόος είναι πολύ μπροστά από την εποχή της και για εκείνη το να σπάει τα ταμπού και τις προκαταλήψεις, να είναι μοντέρνα και προοδευτική, είναι… ελιξίριο ζωής. Το να κάνει σχέση με έναν άντρα μικρότερό της ηλικιακά και μάλιστα να τον δείχνει, να τον κυκλοφορεί και να τον καμαρώνει, είναι σαν να έχει κάνει δέκα μπότοξ και δύο πλαστικές. Τόσο νέα νιώθει σωματικά και ψυχικά. Είναι μια γυναίκα ελεύθερη, που δεν την νοιάζει τι θα πει η κοινωνία και φροντίζει να απολαμβάνει την ζωή της στο έπακρο. Άρα είναι και τεκνατζού και το χαίρεται όσο δεν πάει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved