Τα ζώδια που καθαρίζουν στο σπίτι τους μόνο όσα βλέπει η πεθερά

Δεν είναι της λεπτομέρειας

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που καθαρίζουν στο σπίτι τους μόνο όσα βλέπει η πεθερά

Φαίνεται καθαρό; Ωραία! Αυτό τους αρκεί. Δεν θα καθίσουν να καθαρίσουν τον αρμό από τα πλακάκια με την μπατονέτα. Θα κάνουν τα… πάνω πάνω, αυτά που βλέπει η πεθερά, ξέρεις… Και μετά θα πάνε για καφέ ή θα κάνουν κάτι άλλο. Σιγά μην είναι όλη μέρα με το φακιόλι και να κυνηγάνε τη σκόνη. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σιγά μην κάτσει ο Δίδυμος να κάνει δουλειές στο σπίτι με τις ώρες. Και που καθάρισε τα… πάνω πάνω και πολύ είναι. Έχει και μια ζωή να ζήσει. Έχει δραστηριότητες, υποχρεώσεις και εξωτερικές δουλειές. Δεν θα κάτσει στο σπίτι με μια σκούπα στο χέρι και ένα ξεσκονόπανο μη και κάτσει η σκόνη στο τραπέζι. Ούτε καν…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίδια περίπτωση με τον Δίδυμο είναι και ο Τοξότης. Σαφώς και δεν είναι βρωμιάρης, απλά δεν είναι αυτό που λέμε… «παστρικιά». Θα κάνει τα πάνω πάνω. Όσα βλέπει η πεθερά. Άντε να βάλει μια μικρή τάξη στο χάος και στην ακαταστασία, αλλά μην περιμένεις την απολύμανση που θα έκανε η Παρθένος για παράδειγμα. Έχει και μια ζωή να ζήσει εκτός σπιτιού. Δεν θα αφιερώσει όλο του τον χρόνο στις δουλειές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος και που έπιασε το ξεσκονόπανο στα χέρια και πολύ είναι. Θα αφιερώσει λίγο χρόνο να κάνει κάποιες δουλειές στο σπίτι, αλλά δεν θα τις κάνει με λεπτομέρεια. Καθαρό να είναι και συμμαζευμένο και του αρκεί. Δεν τον νοιάζει να κάνει δουλειές με λεπτομέρεια και να είναι όλα καθαρά και… αστραφτερά. Δεν θα αφιερώσει τον πολύτιμο χρόνο του στο καθάρισμα του σπιτιού. Τον στερεί από αυτά που έχει να… προσφέρει στην ανθρωπότητα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved