Θες να τα ξαναβρείς με την Υδροχόα: Mission not... impossible!

Έτσι θα την ξανακερδίσεις

Άννα Ζαμάνη
Θες να τα ξαναβρείς με την Υδροχόα: Mission not... impossible!

Ok! Χωρίσατε και την θέλεις πίσω. Σε νιώθουμε! Λογικό να σε έχει «μαγέψει» με τον τρόπο της και να έχει μπει για τα καλά στην καρδιά σου. Μην απογοητεύεσαι! Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση. Τρόπος για να ξανακερδίσεις μια γυναίκα Υδροχόο υπάρχει κι εμείς θα σου τον αποκαλύψουμε!

Δεν είναι βέβαια εύκολος γιατί έχεις να κάνεις με μια… αυθεντία στην επικοινωνία. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις να διανύσεις μεγάλη απόσταση, οπότε οπλίσου με υπομονή. Οι Υδροχόοι δεν είναι δύσκολοι από την φύση τους γιατί είναι ζώδιο του αέρα. Ωστόσο, περιμένουν η σύντροφός τους να πληροί τις υψηλές προδιαγραφές που έχουν οι ίδιοι στο μυαλό τους. Μην τολμήσεις ποτέ να προδώσεις την εμπιστοσύνη τους!

Είναι ευγενικοί και εξωστρεφείς, ωστόσο μπορούν εύκολα να γίνουν ψυχροί, αδιάφοροι και σκληροί έτσι και τους προκαλέσεις. Εάν η Υδροχόα έχει αποφασίσει να σε χωρίσει, τότε ξέχνα τα κολπάκια της αποπλάνησης και μπες στο ψητό. Οι Υδροχόοι είναι ευθείς με την σύντροφό τους, οπότε αν δεν το έχεις και το… μπλα μπλα, μάθε πώς να εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Η γυναίκα Υδροχόος θα το σκεφτεί να τα ξαναβρεί μαζί σου, μόνο αν της παρουσιάσεις την προοπτική για μια ειλικρινή και σταθερή σχέση.

Χρειάζεται επιβεβαίωση! Μπορεί να της αρέσει το φλερτ, ωστόσο ζηλεύει. Και ζηλεύει αρκετά, παρότι δεν θα το εκφράσει. Δεν της αρέσει καθόλου να απειλείται από άλλες. Ακόμα και αν έχεις χωρίσει με την Υδροχόα, δεν πρέπει να βγεις ραντεβού με άλλες γυναίκες γιατί εκείνη χρειάζεται την διασφάλιση ότι είναι η μία και μοναδική γυναίκα στην καρδιά σου. Δείξε της την αγάπη σου με πράξεις.

Χρειάζεται ποικιλία στο σπίτι. Σπάσε την μονοτονία. Ξαναβρές τον εαυτό σου. Αν δει ότι έχεις αλλάξει και ότι είσαι ένας νέος… εσύ, θα το ξανασκεφτεί να γυρίσει. Για παράδειγμα, άλλαξε την εξωτερική σου εμφάνιση, βρες νέα χόμπι, υιοθέτησε μια καινούργια συμπεριφορά. Μόλις της τραβήξεις την προσοχή, προσπάθησε να της δείξεις ότι είσαι αφοσιωμένος στο να κάνεις τα πάντα για να δει αυτή την σχέση να πετυχαίνει.

Οι χωρισμοί πάντα είναι δύσκολοι και θα χρειαστείς γερό στομάχι για να μπορέσεις να τα καταφέρεις μέχρι το τέλος και να ξανακερδίσεις την καρδιά μιας Υδροχόας. Άνοιξε την καρδιά σου, να είσαι ειλικρινής, και να μάθεις πώς να βάζεις… «αλατοπίπερο» στην σχέση, κάνοντας ξεχωριστή την κάθε μέρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved