Οι χειρότεροι συνοδηγοί του ζωδιακού

Άνετα θα άνοιγες την πόρτα να τους πετάξεις έξω εν κινήσει!

Άννα Ζαμάνη
Οι χειρότεροι συνοδηγοί του ζωδιακού

Είσαι στο αυτοκίνητό σου, οδηγείς και έχεις ως συνοδηγό σου ένα από τα παρακάτω ζώδια. Να ξέρεις ότι αν σταματούσες δεξιά και τα κατέβαζες κάτω και μετά πάταγες γκάζι και γινόσουν «καπνός», εμείς θα σου δίναμε χίλια δίκια και θα σε καταλαβαίναμε απόλυτα. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να σου εξηγήσουμε το γιατί είναι οι χειρότεροι συνοδηγοί που θα μπορούσες να έχεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι μέσα στα νεύρα. Μέσα στην τσίτα και την ένταση. Αντί να τσακώνεσαι εσύ με τους άλλους οδηγούς, θα τσακώνεται αυτός. Θα τους βρίζει και θα του τα χώνει. Επίσης σιχαίνεται να κάθεται ακίνητος για πολύ ώρα, άρα σκέψου τι μιζέρια θα βγάλει αν σκαλώσετε σε κίνηση. Τέλος, θα σου κάνει συνέχεια παρατήρηση για τον τρόπο που οδηγείς. Θα σου τη λέει που πας αργά και σαν… κότα ή επειδή περιμένεις υπομονετικά τη σειρά σου. Και μην τολμήσεις να στρίψεις κάπου λάθος. Μαύρο φίδι που σε έφαγε…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ο γνωστός ξερόλας. Είναι αυτός που έχει περάσει από κάθε δρόμο και στενό. Από κάθε βουνό, λιμάνι και πεδιάδα. Που ξέρει πού πρέπει να στρίψετε χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε το GPS. Άλλωστε τι ξέρει «αυτή»; Ο Δίδυμος είναι ικανός να σε πάει Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέσω Αλεξανδρούπολης γιατί ξέρει μια παράκαμψη για να κόψετε δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κανείς δεν είναι καλύτερος οδηγός από μια Παρθένο. Κανείς δεν προσέχει περισσότερο και δεν είναι πιο παρατηρητικός. Ιχνηλάτης είναι η Παρθένος. Δεν χρειάζεστε GPS και αηδίες. Τα θυμάται όλα! Κάθε στενό που πέρασε στην ζωή της από όταν ήταν στην κοιλιά της μαμάς της. Τα ξέρει όλα και ανταγωνίζεται τον Δίδυμο άνετα σε αυτό. Θα σε βγάλει εκτός εαυτού με τα όρια ταχύτητας κτλ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη. Αυτό θα σου συμβεί με τον Τοξότη. Έτσι και κάνεις το λάθος να του δώσεις το GPS για να σου λέει πού να στρίψεις κτλ, την πάτησες. Θα κάνετε άνετα όλο το γύρο της Αττικής, θα βγείτε μέχρι Θεσσαλονίκη και θα γυρίσετε με καράβι μέσω Θάσου. Για τόσο τρελή διαδρομή σου μιλάμε. Και μετά θα σου πει πολύ χαλαρά ότι κακώς έχεις τσατιστεί και ότι έπρεπε να το αντιμετωπίσεις σαν περιπέτεια και ότι είχατε μάλιστα και την ευκαιρία να δείτε μέρη που δεν είχατε ξαναδεί. Μα πώς κάνεις έτσι;;;;;;

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved