Τα ζώδια που, ως έφηβα, είναι ασυμμάζευτα

Μπορούν να δημιουργήσουν χοντρούς μπελάδες στους γονείς τους

Έμμα Ριζοπούλου
Τα ζώδια που, ως έφηβα, είναι ασυμμάζευτα

Το στάδιο τηςεφηβείας δεν είναι εύκολο. Άλλοι το περνούν νορμάλ, χωρίς εξάρσεις, ενώ άλλοι μπορούν να ξεφύγουν τελείως και να γίνουν ασυμμάζευτοι. Είναι μέσα στην αντίδραση και την επαναστατική διάθεση και δεν ακούν κανέναν, γι' αυτό είναι πιθανό και να μπλέξουν με κακές παρέες και γενικά να δημιουργούν χοντρούς μπελάδες στους γονείς τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω ποια είναι αυτά τα ζώδια - πονοκέφαλος, με τις αλλοπρόσαλλες εφηβικές συμπεριφορές:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γεννημένος επαναστάτης. Από την κοιλιά της μαμάς του είναι αντιδραστικός, κλωτσάει, δεν βολεύεται ποτέ και βιάζεται να βγει στον κόσμο. Είναι ένα άτομο που θέλει πάντα να κάνει το δικό του και δεν υπακούει σε κανόνες και σε πρέπει. Είναι παρορμητικός, νευρικός, επιθετικός, θέλει να είναι αρχηγός μιας παρέας και βαριέται τα πάντα γύρω του πολύ εύκολα. Θέλει εναλλαγές, παίρνει ρίσκα, είναι υπερδραστήριος και δεν σκέφτεται ποτέ πριν πράξει. Όλα αυτά τα στοιχεία του δίνουν τη νούμερο ένα θέση στην σχετική μας λίστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνεχίζουμε στον έτερο επαναστάτη του ζωδιακού, τον Υδροχόο. Αυτό το ζώδιο γεννήθηκε για να πάει κόντρα σε όλους και σε όλα. Μέρα του λες; Νύχτα θα σου απαντήσει. Άσπρο εσύ; Μαύρο αυτός. Όχι επειδή έχει δίκιο, αλλά επειδή θέλει να σου πάει κόντρα. Του λες να σπουδάσει για παράδειγμα; Θα σου πει ότι θέλει να γίνει αγρότης. Τρέφεται με το να πηγαίνει κόντρα στους γονείς τους, στους νόμους, στα κατεστημένα. Θέλει πάντα να κάνει τη διαφορά, είτε καλή είτε κακή. Δεν μπορεί να είναι ένα με τη μάζα. Θέλει να ξεχωρίζει. Γι’ αυτό μπορεί να τον δεις να βάφει μπλε τα μαλλιά του και να έχει το πιο extreme κούρεμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρίτος στην σχετική μας λίστα, ο Τοξότης. Και τον βάλαμε τρίτο γιατί είναι ένας συνδυασμός του Κριού με τον Υδροχόο. Δύο σε ένα. Σαν τα σαμπουάν ένα πράγμα… Ο Τοξότης γενικά στην ζωή του δεν ακούει κανέναν. Θέλει να κάνει πάντα το δικό του. Θέλει να έχει την ελευθερία να κινείται όπως θέλει και να κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Δεν αντέχει να του δίνει κανείς εντολές είτε αυτός είναι ο γονιός του, είτε ο δάσκαλός του κτλ. Ως έφηβος ακόμα, θα θελήσει να ταξιδέψει για να δει τον κόσμο. Μόνος…Χωρίς γονείς ή κάποιον κηδεμόνα. Γενικά μην περιμένεις από έναν Τοξότη να δώσει λογαριασμό για το πού πάει, τι κάνει, τις παρέες του κτλ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved