Αυτά τα ζώδια είναι... αλλού και δε χαλάνε τη ζαχαρένια τους

Δεν επιτρέπουν σε κανέναν και σε τίποτα να τα ταράξει

Έμμα Ριζοπούλου
Αυτά τα ζώδια είναι... αλλού και δε χαλάνε τη ζαχαρένια τους

Τα ζώδια, που θα σου αναλύσουν παρακάτω, δεν επιτρέπουν σε κανέναν και σε τίποτα να τα ταράξει και να χαλάσει τη ζαχαρένια τους. Δεν πανικοβάλλονται και δεν παθαίνουν υστερία με το παραμικρό. Είναι αλλού, στο δικό τους κόσμο και δεν θα τα δεις να χαλιούνται για κανέναν λόγο. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο σωστός ο Ταύρος, ο γνήσιος, ο αυθεντικός, ξέρεις αυτός με τη… βούλα είναι αυτό που λέμε «η καλή μας αγελάδα βόσκει κάτω στη λιακάδα». Ως άνθρωπος είναι ήρεμος, ψύχραιμος και χαλαρός. Δεν επιτρέπει σε όσα συμβαίνουν γύρω του να τον επηρεάζουν και προσπαθεί να λύσει τα προβλήματά του, αργά και σταθερά. Δεν πανικοβάλλεται και δεν αντιδρά με υστερία. Έχει υπομονή και πιστεύει πως όλα θα γίνουν στον χρόνο που πρέπει. Όλα θα στρώσουν και θα πάνε καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος τους γράφει όλους και όλα στα παλιά του τα παπούτσια. Ποιος/α είσαι εσύ που θα τον αναστατώσεις; Όχι καλό μου… Θα παραμείνει ήρεμος, χαλαρός και ζεν και θα αντιμετωπίσει το όποιο πρόβλημα όταν και όπως θέλει εκείνος. Άσε που πολλές φορές στην ζωή του ο Υδροχόος δεν βλέπει καν… προβλήματα. Η μόνιμη απάντησή του στους άλλους είναι «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνεις έτσι…» Είναι φιλοσοφία ζωής η ηρεμία και η ψυχραιμία του και δεν τα χαλάει για τίποτα στον κόσμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ούτως ή άλλως ζει στον κόσμο του. Είναι ζεν και έχει μόνιμα κατεβασμένα ρολά. Βόμβες να σκάνε δίπλα του, μένει ατάραχος και συνεχίζει τον διαλογισμό του. Περιμένει απλά να περάσει η όποια κρίση και μετά να «επανέλθει» στον πλανήτη Γη και στην πραγματικότητα. Άσε που η μνήμη του γενικά δεν είναι και το… ατού του. Ό,τι και να έχει συμβεί, την επόμενη μέρα το ξεχνάει και συνεχίζει να ζει ανέμελος και χαρούμενος. Μην σου πούμε ότι πάει να συναντήσει τον Ταύρο που βόσκει επίσης ανέμελος στη λιακάδα (χαχαχα)

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved