Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που δεν στηρίζονται στις πλάτες κανενός

Πατάνε γερά στα πόδια τους και είναι ανεξάρτητες από μικρή ηλικία

Άννα Ζαμάνη
Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που δεν στηρίζονται στις πλάτες κανενός

Από κοριτσάκια ακομα, προσπαθούσαν να έχουν τα δικά τους χρήματα και να μην βασίζονται στο χαρτζιλίκι των γονιών ή των παπούδων τους. Ακόμα κι αυτό μπορεί να το μάζευαν για να πάρουν ό,τι θέλουν και να μην το ζητήσουν από αυτούς. Μεγαλώνοντας, φροντίζουν να κρατούν την οικονομική τους ανεξαρτησία και να βγάζουν τα δικά τους λεφτά, γιατί έτσι έμαθαν αλλά κι έτσι αισθάνονται πιο ασφαλείς και δεν περιμένουν από κάποιον άντρα να τις "πληρώνει".

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός θέλει να είναι ελεύθερη και να μην την ελέγχει κανείς. Δεν αντέχει να λογοδοτεί σε κανένα για τίποτα. Φροντίζει λοιπόν να έχει όλα όσα χρειάζεται για να πατήσει γερά στα πόδια της και να μην έχει ανάγκη κανέναν. Δουλεύει από μικρή ηλικία, έχει τα χρήματά της και δεν "απλώνει" το χέρι σε κανέναν. Είναι και θέμα εγωισμού για εκείνη. Δεν καταδέχεται να εξαρτάται από κανέναν. Ούτε καν από την οικογένειά της. Ανοίγει από μικρή τα φτερά της και τραβάει τον δρόμο της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγοκερίνες διαθέτουν από τη φύση τους επιχειρηματικό πνεύμα και έχουν την τάση να καταπιάνονται είτε με ατομικές επιχειρήσεις είτε να εργάζονται πάνω σε μεγάλα έργα κρατικών ή/και εταιρικών σχημάτων. Το πιο πιθανό με μια Αιγόκερω είναι να αρχίσει να κερδίζει χρήματα από πολύ νεαρή ηλικία. Και θα συνεχίσει να το κάνει, μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσει να αποσυρθεί και να απολαύσει τα κεκτημένα των χρόνιων κόπων της. Γενικά, έχει μεγάλους στόχους και φιλοδοξίες και είναι από τα ζώδια που θα καταβάλει σκληρές προσπάθειες για να επιτύχει την εκπλήρωσή τους.

ΛΕΩΝ

Οι Λιονταρίνες είναι από τις πιο ανεξάρτητες γυναίκες στον οικονομικό τομέα. Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς άλλωστε; Μια βασίλισσα δεν μπορεί να «ζητιανεύει» από τους γονείς ή τον άντρα της. Η οικονομική ανεξαρτησία θεωρείται αυτονόητη για αυτήν και βέβαια η έκφραση «πήρε τη μερίδα του λέοντος» δεν μπορεί επ’ ουδενί να θεωρηθεί τυχαία. Μια Λέαινα, είτε έχει μια δική της επιχείρηση είτε συμμετέχει σε μια εταιρική δουλειά, κατευθύνει πάντα τις προσπάθειές της προς μεγαλεπήβολους οικονομικούς στόχους. Θέλει να στέκεται στα πόδια της οικονομικά, αλλά και να φτιάξει ένα όνομα για το οποίο θα είναι περήφανη. Επίσης, αν και σπάταλη, είναι καλή τόσο στο να κερδίζει, όσο και στο να διαχειρίζεται χρήματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved