Τα ζώδια που θα θυσίαζαν την καριέρα τους για χάρη των παιδιών τους

Θα έβαζαν την δουλειά τους σε δεύτερη μοίρα

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που θα θυσίαζαν την καριέρα τους για χάρη των παιδιών τους

Πάνω από όλα έρχονται οι δικοί τους άνθρωποι. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για αυτά τα ζώδια και δεν θα δίσταζαν να βάλουν την καριέρα τους σε δεύτερη μοίρα για χάρη των αγαπημένων τους προσώπων. Αν έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα σε δουλειά και οικογένεια, θα ψήφιζαν οικογένεια δαγκωτό. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο λεξικό, δίπλα στην λέξη οικογένεια, θα έπρεπε να υπάρχει το σύμβολο του Καρκίνου. Κανένα άλλο ζώδιο δεν είναι τόσο πιστό στην οικογένειά του και δεν λατρεύει τόσο τους δικούς του ανθρώπους. Ο Καρκίνος θα γινόταν όχι απλά θυσία, αλλά χαλί να τον πατήσουν. Τίποτα δεν θα έβαζε πάνω από την ευτυχία και την ευημερία της οικογένειάς του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν είναι ούτως ή άλλως άτομο που τρελαίνεται για να κάνει καριέρα. Επίσης θέλει στη ζωή του να υπάρχει ισορροπία. Δεν θα άντεχε να βλέπει ότι η οικογένειά του «αδικείται» επειδή εκείνος αποφάσισε να κάνει καριέρα ή να δουλέψει παραπάνω. Οπότε, ναι, θα θυσίαζε την δουλειά του για να ευνοήσει λίγο περισσότερο τα αγαπημένα του πρόσωπα. Και δεν θα το μετάνιωσε. Γιατί αν τα έβλεπε χαρούμενα, θα ήταν κι εκείνος ακόμα πιο ευτυχισμένος.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν τον ενδιαφέρει τον Ιχθύ η καριέρα ή η δουλειά του τόσο πολύ. Θέλει στην ζωή του να είναι ευτυχισμένος και να είναι χαρούμενη η οικογένειά του. Θα θυσίαζε πολλά για να δει τους δικούς του ανθρώπους ικανοποιημένους και ευχαριστημένους. Ο Ιχθύς έχει άλλωστε μέσα του το κομμάτι της θυσίας. Για πολλά πράγματα θα θυσίαζε τον εαυτό του για να είναι οι άλλοι καλά. Οπότε, ναι, θα έβαζε την καριέρα του άνετα σε δεύτερη μοίρα.

Διάβασε περισσότερα:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved