Αυτά τα ζώδια καταλαβαίνουν το «τραύμα» σου και δεν σε παρεξηγούν

Νιώθουν τον πόνο σου

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια καταλαβαίνουν το «τραύμα» σου και δεν σε παρεξηγούν

Δεν θα σε παρεξηγήσουν. Το αντίθετο. Θα καταλάβουν όσα περνάς ή όσα έχεις περάσει και θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν. Δεν θα σε κατακρίνουν και θα προσπαθήσουν να σου βρουν λύσεις και τρόπους για να νιώσεις καλύτερα. Γενικά έχουν ενσυναίσθηση και θα σταθούν δίπλα σου στα εύκολα και στα δύσκολα. Πάμε να δούμε για ποια δύο ζώδια μιλάμε:

ΙΧΘΥΕΣ

Το ζώδιο με την μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, δεν είναι άλλο από τον Ιχθύ. Νιώθει τον πόνο σου όσο κανείς άλλος. Είναι σαν να τον ζει ο ίδιος. Τόσο πολύ μπορεί να ταυτιστεί μαζί σου. Πραγματικά «μπαίνει στα παπούτσια» σου και δεν σε παρεξηγεί. Σε καταλαβαίνει και προσπαθεί να βρει τρόπο να σε βοηθήσει και να σου σταθεί. Στον Ιχθύ, μπορείς να βασιστείς για να βρεις κατανόηση, συμπόνοια και έναν ώμο για να κλάψεις ή να «ανοίξεις» την ψυχή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θα σου δείξει μεγάλη κατανόηση. Ό,τι κι αν έχεις περάσει, όσο κι αν σε προβληματίζει, θα σε νιώσει και δεν θα σε παρεξηγήσει. Μπορεί να έχεις περίεργη συμπεριφορά, αλλά εκείνος θα ψάξει να βρει τα βαθύτερα αίτια, θα το συζητήσει μαζί σου και θα σου σταθεί. Δεν θα σε κρίνει, δεν θα σε κοντράρει και δεν θα σε «δώσει». Μπορείς να βασιστείς πάνω του για συμπόνοια και ανθρωπιά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved