Αν αποφασίσεις να φύγεις, μην περιμένεις από αυτά τα ζώδια να σε κυνηγήσουν

Ώρα καλή στην πρύμνη σου κι αέρα στα πανιά σου!

Αν αποφασίσεις να φύγεις, μην περιμένεις από αυτά τα ζώδια να σε κυνηγήσουν

Αν αποφασίσεις να φύγεις, ούτε μαντήλι δεν θα σου κουνήσουν. Φύγε και στον αγύριστο θα σου πουν. Μην περιμένεις από τα ζώδια αυτά να πέσουν στα πόδια σου και να σε παρακαλέσουν να σώσετε την σχέση σας ή να μην τα εγκαταλείψεις. Αν θες παρακαλετά, να πας αλλού. Από αυτά θα φας πόρτα στη μούρη. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΛΕΩΝ

Να παρακαλέσει ο Λέοντας; Δεν καταπίνει καλύτερα ένα μαγκάλι κάρβουνα; Προτιμά να πέσει σε λάκκο με φίδια ή να τον φάνε κροκόδειλοι για πρωινό. Κάνε μας την χάρη που θα ρίξει τα μούτρα του το Λιοντάρι για να σε πείσει να μείνεις. Εσύ θα χάσεις άλλωστε που τον χάνεις από την ζωή σου, γιατί σαν εκείνον δεν θα ξαναβρείς. Αν πεις στον Λέοντα ότι θες να χωρίσετε, θα σου έχει ήδη έτοιμη τη βαλίτσα να σε περιμένει έξω από την κλειστή του εξώπορτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος ως ζώδιο είναι ψυχρή. Και ειδικά σε τέτοια θέματα. Δεν θα γυρίσει να σου ρίξει δεύτερη ματιά. Δεν θα παρακαλέσει και θα σε διαγράψει από τα κατάστιχα. Φύγε θα σου πει και δεν θα ρίξει ούτε δάκρυ. Γιατί θα ξέρει ότι για εκείνη είσαι ένα λάθος. Και η Παρθένος λάθη δεν ανέχεται και δεν τα σηκώνει. Για να θες να φύγεις, προφανώς και η σχέση σας ήταν καταδικασμένη, άρα ας πάρει ο καθένας σας τον δρόμο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν θες να φύγεις, φύγε! Ούτε βλέμμα δεν θα σου ρίξει. Ούτε θα σου πει κουβέντα. Θα είσαι ήδη παρελθόν για εκείνον. Θα σε έχει σβήσει από όλα τα social, θα σε έχει μπλοκάρει από παντού και θα κόψει κάθε πιθανό δεσμό ανάμεσά σας. Θα είναι σαν να μην υπήρξες ποτέ στην ζωή του Σκορπιού. Τόσο απλά. Ο Σκορπιός είναι της άποψης ότι αν θες να «φύγεις από το μαντρί», τράβα να σε φάνε οι λύκοι. Τόσο άπονα και αλύπητα θα σου συμπεριφερθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλά τώρα πιστεύεις ότι ο Αιγόκερως θα σε παρακαλέσει; Ο Αιγόκερως; Το χέρι και το πόδι να του έκοβες, «γύρνα πίσω» δεν θα σου έλεγε ποτέ. Μιλάμε για το κρύο αίμα του ζωδιακού. Στα τσακίδια θα σου πει και να μην μας γράφεις. Έξω από την ζωή μου και κόψε τον λαιμό σου. Βλέφαρο δεν θα κουνήσει, όχι να δακρύσει. Του δείχνεις έμπρακτα ότι η αγάπη του δεν σου αξίζει, άρα απλά χάσου από τα μάτια του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved