Αυτά τα ζώδια δεν μπορούν να συμβιβαστούν μέσα σε μια σχέση

Ειδικά όταν αυτή δεν κυλάει όπως την έχουν ονειρευτεί.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια δεν μπορούν να συμβιβαστούν μέσα σε μια σχέση

Αν έχεις ωροσκόπο, Σελήνη ή Άρη/Αφροδίτη σε κάποιο από αυτά, θα δεις ότι θα συμφωνήσεις με όσα γράφω!

Τοξότης

Θέλει κι έχει την πεποίθηση, πως όταν κάνεις τον κόπο να μπεις σε μια σχέση, την έχεις επιλέξει, διότι μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα θέλεις, χωρίς να σου αφαιρεί και να σου παίρνει με το άλλο χέρι πράγματα που απολαμβάνεις. Με αυτήν την λογική, ο Τοξότης δεν συμβιβάζεται όταν κάνει σχέση, αλλά αντιθέτως έχει ήδη φροντίσει να δώσει την πλήρη εικόνα του πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Υδροχόος

Πολύ μεγάλη έκπληξη, ε; Οκ, αστειεύομαι, γιατί σίγουρα τον περίμενες σε αυτήν την λίστα. Ο Υδροχόος δεν χρειάζεται καν να αρθρώσει λέξη. Με το που τον γνωρίζεις, καταλαβαίνεις ότι αργά ή γρήγορα, θα αναγκαστείς να αποδεχτείς ότι θα κάνει πάντοτε αυτό που είχε εξαρχής στο μυαλό του, όχι για να σε προκαλέσει, αλλά γιατί με όλη του την αυθεντικότητα, σε είχε προειδοποιήσει από την αρχή.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, δεν ξέρουν καν τι σημαίνει η λέξη «συμβιβασμός». Τους ακούγεται πολύ βαριά, για την χρησιμοποιήσουν για να περιγράψουν την σχέση τους με το έτερο ήμισυ. Από την άλλη όμως, είναι δίκαιοι: δεν συμβιβάζονται και δεν θα σου ζητήσουν ποτέ να κάνεις το ίδιο. Αν δεν σου αρέσει κάτι, μίλησε. Αν δεν το πάρεις, φύγε. Το ίδιο ακριβώς, θα κάνουν κι εκείνοι.

Ιχθύς

Χα! Τον Σκορπιό που όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει περίμενες εδώ, ε; Θα μπορούσα να τον είχα βάλει, αλλά προτιμώ να υπογραμμίσω τον μουλωχτό τρόπο που έχει το Ψάρι για την κάνει με ελαφρά όταν δεν του πάει κάτι. Αν νομίζεις ότι δεν μιλάει… ίσως και να έχεις δίκιο. Αν όμως νομίζεις ότι θα κάτσει για πολύ να την φάει την γλύκα, έχεις μαύρα μεσάνυχτα! Τα μαζεύει και φεύγει στις πιο απρόσμενες στιγμές. Χωρίς πολλή προειδοποίηση γιατί δεν γουστάρει τα δράματα!

Κριός

Ο Κριός ξέρεις πότε μόνο συμβιβάζεται; Στην αρχή μιας σχέσης, για να δει μέχρι πού φτάνει. Αλλά πολύ γρήγορα, αντιδράει σε ό,τι βιώνει και νιώθει και αν κάτι δεν του καθίσει καλά, τότε μιλάει χωρίς περιστροφές. Αν δει ότι το πράγμα δεν πάει όπως το θέλει, θα κάνει την επανάστασή του και θα ξανακάτσει στην καρέκλα του. Τρίτη φορά όμως, δεν θα υπάρξει. Θα φύγει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved