Ένας ερωτικός καβγάς με αυτά τα ζώδια μπορεί να εξελιχθεί μόνο προς το χειρότερο

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα εκεχειρίας ή ηρεμίας

Άννα Ζαμάνη
Ένας ερωτικός καβγάς με αυτά τα ζώδια μπορεί να εξελιχθεί μόνο προς το χειρότερο

Αν ο/η σύντροφός σου ανήκει σε ένα από τα ζώδια στα οποία θα αναφερθούμε παρακάτω, τότε σίγουρα έχεις ζήσει και εσύ από πρώτο χέρι τί σημαίνει ένας καβγάς μαζί τους. Τα ζώφια αυτά όταν τσακώνονται, δεν κάνουν βήμα πίσω. Δίνουν πόνο. Δεν έχουν καμία αυτοσυγκράτηση και τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν άσχημα. Θολώνουν και δεν ξέρουν τι λένε και τι κάνουν.

ΚΡΙΟΣ

Ο άρχοντας του καβγά! Ο Κριός δεν υπάρχει περίπτωση να μην σηκώσει το γάντι και να μην τσακωθεί μαζί σου. Ο θυμός του φτάνει από το 0 στο 100 πιο γρήγορα και από ένα βλεφάρισμα. Γίνεται έξαλλος, θολώνει η κρίση του και δεν ελέγχει τι ξεστομίζει το στόμα του. Μπορεί να γίνει ακραία προσβλητικός, ενώ έχει και την τάση να σπάει πράγματα. Μπορεί να σου διαλύσει το μισό σπίτι πάνω στον θυμό του. Όσο συνεχίζεται ο καβγάς, τόσο αυξάνονται η ένταση και τα νεύρα του και δεν κάνει βήμα πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θεωρείς τον Αιγόκερω ψυχρό και καλά κάνεις. Να ξέρεις όμως ότι είναι παρορμητικός. Όταν θυμώνει, θυμώνει πολύ. Πάνω σε έναν καβγά χάνει τον έλεγχο και δεν ξέρει τι λέει. Γίνεται σκληρός και άκρως προσβλητικός. Θα "χτυπήσει" το παραμικρό σου ελάττωμα και θα σε κάνει να κλαίς με λυγμούς. Και δεν θα σε λυπηθεί καν. Θα γίνει ακόμα πιο πικρόχολος και κακός. Και δεν θα μετανιώσει για όσα σου είπε, όσο υπερβολικά κι αν ήταν.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας σε έναν καβγά χάνει τη μπάλα. Ο θυμός του τον κυριεύει, θολώνει, "βγάζει νύχια" κι όποιον πάρει ο Χάρος. Δεν έχει μέτρο. Δεν μπορεί να ηρεμήσει ή να χαλαρώσει. Είναι ηφαίστειο που μόλις έχει εκραγεί και δεν τον νοιάζει ποιος θα "καεί" από τη λάβα του και ποιον θα πάρει η μπάλα. Γίνεται κακός, λέει πράγματα πολύ άσχημα και χοντράδες και στόχος του την ώρα του καβγά είναι να πονέσει το ταίρι του όσο πιο πολύ μπορεί. Η "νυχιά" του θα μείνει για πάντα σαν σημάδι στην ψυχή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτσι και η ανοίξει το στόμα της η Παρθένος, δεν σε ξεπλένει ούτε ο Δούναβης. Θα σου "χτυπήσει" κατάμουτρα όλα όσα πιστεύει για σένα. Αυτό που λέμε η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλά τσακίζει, ισχύει 100% για την Παρθένο. Στον καβγά μαζί της, να ξέρεις ότι θα σε διαλύσει ψυχικά. Δεν έχει κανέναν ενδοιασμό, αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο να εκφραστεί και εσύ θα τρέχεις να κρυφτείς από τα "πυρά".

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved