Αν κάνεις ΜΙΑ στραβή σε αυτά τα ζώδια, σου κόβουν την καλημέρα και δεν έχει δεύτερη ευκαιρία

Δεν ασχολούνται ξανά μαζί σου και δεν σε θέλουν στη ζωή τους

Άννα Ζαμάνη
Αν κάνεις ΜΙΑ στραβή σε αυτά τα ζώδια, σου κόβουν την καλημέρα και δεν έχει δεύτερη ευκαιρία

Δεύτερη ευκαιρία δεν θα σου δώσουν. Αν κάνεις ένα λάθος, αν τα απογοητεύσεις και χάσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό σου, έχεις τελειώσει για εκείνα. Και δεν έχει να κάνει με το αν είσαι φίλος/η, αδερφός/η, συνεργάτης ή οποιοσδήποτε άλλος. Είναι θέμα χαρακτήρα και το τι ανέχονται και δέχονται από τους άλλους και τι όχι. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και να σου εξηγήσουμε το πώς λειτουργούν στη ζωή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα άτομο που θέλει να ξέρει ότι έχει δίπλα του ανθρώπους στους οποίους μπορεί να βασιστεί και να στηριχτεί. Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για εκείνον και δεν την διακινδυνεύει με τίποτα. Δεν μπορεί να ζει με τον φόβο ότι κάτι θα στραβώσει και ότι θα τον απογοητεύσεις ξανά. Αν το έχεις κάνει ήδη μια φορά, ξέρει ότι θα το ξανακάνεις, άρα για εκείνον είσαι πλέον άκυρος/η. Δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες και δεν ασχολείται μαζί σου ξανά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θέλει να έχει κοντά του άτομα τα οποία εμπιστεύεται τυφλά. Άτομα τα οποία θα τον στηρίξουν, θα τον ξελασπώσουν για να στο πούμε απλά και που θα κάνουν όσα εκείνος θέλει χωρίς καν να τους τα πει. Αυτό που λέει και ο στίχος "με τα μάτια μιλάμε εμείς και τι λέμε δεν ξέρει κανείς". Αν για κάποια λόγο πάψει να σε εμπιστεύεται, η όποια σχέση και παρτίδα μεταξύ σας έχει τελειώσει. Το γυαλί όταν ραγίζει δεν ξανακολλάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρίτος στην σχετική μας λίστα, ο Αιγόκερως. Και ναι. Είναι τόσο κρύο αίμα που θα ξεκόψει από εσένα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν για κάποιο λόγο κάπου τον απογοήτευσες ή τον πρόδωσες ή γενικότερα έκανες κάτι και έχασε την εκτίμηση που σου είχε, τότε να ξέρεις ότι ούτε θα καθίσει να το συζητήσει μαζί σου, ούτε και φυσικά να σου δώσει κάποια δεύτερη ευκαιρία. Δεν πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες, θεωρεί ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι και δεν αλλάζουν και απλά θα σε αντικαταστήσει χωρίς εξηγήσεις και πολλά πολλά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved