Αυτά τα ζώδια έχουν προστασία από κατάρες και αρνητική ενέργεια

Καλύτερα μαζί τους να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η και να σκέφτεσαι καλά τι λες και κυρίως... τι τους εύχεσαι

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια έχουν προστασία από κατάρες και αρνητική ενέργεια

«Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη της» δεν λένε; Ε, λοιπόν, για αυτά τα δύο συγκεκριμένα ζώδια ισχύει και με το παραπάνω! Είναι τα μόνα που έχουν τόσο μεγάλη ενεργειακή προστασία και αν κάποιος τους ευχηθεί κάτι κακό ή προσπαθήσει να τους κάνει κακό, τότε θα την «βρει» πολύ άσχημα από το σύμπαν το ίδιο. Είναι λες και έχουν μια ασπίδα γύρω τους και γι΄αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουν τον Πλούτωνα και τον Κρόνο.

Τον Πλούτωνα θα πρέπει να τον ευγνωμονεί ο Σκορπιός! Είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του και παράλληλα ο «φύλακα άγγελός» του. Όσα προβλήματα μπορεί να του δημιουργεί, άλλες τόσες ευλογίες του δίνει παράλληλα. Και μια από αυτές είναι και η προστασία από ανθρώπους που προσπαθούν να τον βλάψουν. Αν ο Σκορπιός είναι κύριος και δεν σε έχει πειράξει κι εσύ πας να τον πειράξεις, τότε να ξέρεις ότι υπέγραψες την «καταδίκη» σου και μαύρο φίδι που σε έφαγε λόγω Πλούτωνα.

Ο Αιγόκερως από την πλευρά του θα πρέπει να ευγνωμονεί τον Κρόνο. Μπορεί ώρες ώρες να τον βρίζει και να τον σιχτιρίζει που τον ταλαιπωρεί και τον περιορίζει σε κάποια πράγματα, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι του χρωστά μεγάλη χάρη για την ενεργειακή προστασία που του παρέχει. Ο Κρόνος είναι δίκαιος και τιμωρεί μόνο εκείνους που πρέπει να τιμωρήσει γιατί έχουν κάνει λαδιές. Αν λοιπόν πας να κάνεις λαδιά στον Αιγόκερω, να τον πονέσεις ή να τον καταραστείς χωρίς εκείνος να σου έχει κάνει κακό, τότε να ξέρεις ότι ο Κρόνος ως άλλος “avenger”, θα έρθει για να σου ζητήσει τα ρέστα και να σε κάνει να «πληρώσεις».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved