Τοξότης: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Οι καλύτερες και οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του συντρόφου σου, Τοξότη 

Έμμα Ριζοπούλου
Τοξότης: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Όταν τα πρώτα μέλια τελειώσουν, σε μια σχέση, ως γνωστόν, μένει η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, πάνω στα οποία θα χτιστεί ένας δεσμός ανάμεσα σε δύο άτομα, που θα αξίζει και θα αντέξει στο χρόνο. Ωστόσο, η ζωή μας διδάσκει ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι τέλειος και χρειάζεται συμβιβαστικό πνεύμα για να ανεχτείς και τα στραβά του άλλου ατόμου. Γιατί, σίγουρα θα το λατρεύουμε για κάτι, κάτι άλλο όμως θα μας σπάει τα νεύρα.

Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του καλού σου, αν ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη:

Τον λατρεύεις

Είναι εύκολο ν’ αγαπήσεις τους Τοξότες επειδή είναι τόσο ανοιχτόκαρδοι και αστείοι. Τους αρέσει να μοιράζονται εμπειρίες με ανθρώπους που αγαπούν το γέλιο και την καλοπέραση.

Τον μισείς

Μπορεί να εξελιχθεί σε τεράστια πρόκληση να κάνεις έναν Τοξότη να δεσμευτεί για οτιδήποτε, από γάμο έως να αγοράσει εισιτήρια για το θέατρο. Μπορούν να γίνουν αρκετά δύστροποι, αν περάσει από το μυαλό τους ότι κάποιος άνθρωπος ή κατάσταση προσπαθεί να τους θέσει περιορισμούς!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved