Αιγόκερως: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

O καλύτερος τρόπος για να δώσεις τέλος στη σχέση σου με τον άντρα Αιγόκερω

Έμμα Ριζοπούλου
Αιγόκερως: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

Η σκέψη του να χωρίσεις γυρνά πολλές φορές στο μυαλό σου, εφ' όσον βλέπεις ότι η κατάσταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου δεν τραβάει πια. Μπορεί οι καβγάδες σας να είναι συχνοί, ο έρωτάς σας πάει να σβήσει, να επικρατεί βαρεμάρα και έλλειψη διάθεσης να μοιραστείτε το οτιδήποτε ή η καρδιά σου να έχει αρχίσει να κτυπάει δυνατά για κάποιο άλλο άτομο και το μόνο που σας δένει πια είναι η συνήθεια.

Θέλεις να το λήξετε εδώ, αποφεύγοντας όμως φωνές, τσακωμούς και δράματα; Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις, τι να πεις και τι να αποφύγεις, ώστε να χωρίσετε με τον άντρα Αιγόκερω, όσο πιο αναίμακτα γίνεται (ΑΝ γίνεται...).

Είτε του ανακοινώσεις τους δείκτες του χρηματιστηρίου, είτε την απόφασή σου να χωρίσετε η αντίδρασή του φαινομενικά θα είναι η ίδια. Θα σε κοιτάξει παγερά, θα σου πετάξει ένα «καλώς» και μετά θα σε ρωτήσει, αν έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις ή να συνεχίσει τη δουλειά του. Θα είναι βόλτα στην εξοχή ο χωρισμός μαζί του, αφού ούτε γνώμη θα προσπαθήσει να σου αλλάξει, ούτε και παραπάνω εξηγήσεις, πέραν της αιτίας που σε έφτασε σε αυτή την απόφαση, που θα σου ζητήσει να δώσεις. Καλό θα ήταν όμως να μην παραμείνεις για πολύ στον ίδιο χώρο μαζί του, γιατί από τις ενοχές που έμμεσα θα σε κάνει να νιώσεις, θα γίνεις ένα με το πάτωμα....

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved