Αυτά τα ζώδια δεν νοιάζονται για το πρέπει και το καθήκον

Το καθήκον είναι μόνο προς τον εαυτό τους και όχι προς την κοινωνία ή τους άλλους

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια δεν νοιάζονται για το πρέπει και το καθήκον

Είναι τα άτομα εκείνα που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και το συμφέρον τους. Δεν θα τους δεις να νοιάζονται για την κοινωνία, τους άλλους, την χώρα ή τον πλανήτη για παράδειγμα. Είναι πιστά μόνο στο άτομό τους και στις ανάγκες τους κατά καιρούς. Πάμε να δούμε για ποια δύο ζώδια μιλάμε και φυσικά να σου εξηγήσουμε τι ακριβώς παίζει με εκείνα:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι πιστός μόνο στον εαυτό του. Κατά τα άλλα πάει όπου φυσάει ο άνεμος. Δεν είναι ποτέ σταθερός και κινείται με βάση τις ανάγκες του την δεδομένη χρονική στιγμή. Η φράση "με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω" του ταιριάζει λιγουλάκι. Τη μια μέρα κάνει αυτό, την άλλη κάτι άλλο. Δεν τον νοιάζει τίποτα και κανείς πέρα από τον εαυτό του, την άνεσή του και την καλοπέρασή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίδια περίπτωση με τον Δίδυμο είναι και ο Τοξότης. Δεν τον νοιάζει τίποτα και κανείς πέρα από τον εαυτό του. Δεν θα ενδιαφερθεί για παράδειγμα για το κοινωνικό σύνολο, για την γειτονιά του ή τη χώρα του. Έχει εκείνος όσα χρειάζεται; Τότε όλα καλά. Δεν τα έχει; Τότε θα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για να τα αποκτήσει. Μην περιμένεις από τον Τοξότη να νοιαστεί για κάτι άλλο πέρα από την άνεσή του και την καλοπέρασή του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved