Σκορπιός: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

O καλύτερος τρόπος για να δώσεις τέλος στη σχέση σου με τον άντρα Σκορπιό

Έμμα Ριζοπούλου
Σκορπιός: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

Η σκέψη του να χωρίσεις γυρνά πολλές φορές στο μυαλό σου, εφ' όσον βλέπεις ότι η κατάσταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου δεν τραβάει πια. Μπορεί οι καβγάδες σας να είναι συχνοί, ο έρωτάς σας πάει να σβήσει, να επικρατεί βαρεμάρα και έλλειψη διάθεσης να μοιραστείτε το οτιδήποτε ή η καρδιά σου να έχει αρχίσει να κτυπάει δυνατά για κάποιο άλλο άτομο και το μόνο που σας δένει πια είναι η συνήθεια.

Θέλεις να το λήξετε εδώ, αποφεύγοντας όμως φωνές, τσακωμούς και δράματα; Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις, τι να πεις και τι να αποφύγεις, ώστε να χωρίσετε με τον άντρα Σκορπιό, όσο πιο αναίμακτα γίνεται (ΑΝ γίνεται...).

Ο βαθμός δυσκολίας για να χωρίσεις με το Σκορπιό είναι τεράστιος, ειδικά αν είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου. Εννοείται ότι απαγορεύεται να του πεις ότι είσαι ερωτευμένος/η με άλλον/η, ούτε καν να τον αφήσεις να σκεφτεί ότι τον χωρίζεις γι' αυτό το λόγο γιατί θα κάνει τη ζωή σου κόλαση. Η μόνη σου ελπίδα είναι να αρχίσεις να απέχεις από το σεξ ή να προσποιείσαι ότι έκανες το «συντροφικό» σου καθήκον. Μια, δυο, τρεις, θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει πρόβλημα. Μίλησέ του ειλικρινά και εξήγησέ του ότι δεν έχεις πλέον καμία σεξουαλική επιθυμία γι' αυτόν και το πάθος σου τελείωσε, γι' αυτό προτιμάς να το λήξετε εδώ, πριν πληγώσει περισσότερο ο ένας τον άλλο και χαλάσετε τελείως τις όμορφες στιγμές που έχετε ζήσει μαζί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved