Τα ζώδια που «ξεσπάνε» στην εικόνα τους όταν δεν νιώθουν καλά ψυχολογικά

Είναι ένας τρόπος για να νιώσουν καλύτερα

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που «ξεσπάνε» στην εικόνα τους όταν δεν νιώθουν καλά ψυχολογικά

Ή για να ξεπεράσουν μια δύσκολη κατάσταση στην ζωή τους. Τα ζώδια αυτά για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, όταν βρίσκονται στα «σχοινιά» ή περνάνε μεγάλα ζόρια, αποφασίζουν να κάνουν μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στην ζωή τους και την εικόνα τους. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός όταν πιεστεί ψυχολογικά, θα κάνει διάφορες παρορμητικές κινήσεις. Και θα αλλάξει τα πάντα στην εικόνα του. Θα τον δεις να πηγαίνει να κάνει ένα τατουάζ για παράδειγμα. Και θα επιλέξει να «χτυπήσει» κάτι που θα σημαίνει πολλά για εκείνον. Μπορεί να πάει να κουρευτεί, αλλά δεν θα επιλέξει κάτι απλό ή συνηθισμένο. Θα κάνει… αίσθηση από μακριά. Ίσως να αποφασίσει να αλλάξει και όλη του την γκαρνταρόμπα και να υιοθετήσει ένα άλλο στιλ ντυσίματος.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός από την πλευρά του θα θελήσει να ανανεωθεί ριζικά. Όταν είναι στα κάτω του και νιώθει πιεσμένος ψυχολογικά, θα επιλέξει να «ξεσπάσει» στην εικόνα του, να τα αλλάξει όλα και έτσι να «ανέβει» νιώθοντας καλύτερα, πιο όμορφος και πιο χαλαρός. Θα τον δεις να πηγαίνει σε σπα, σε κέντρα αισθητικής, σε κομμωτήρια, νυχάδικα και να παίρνει με τη σειρά όλα τα εμπορικά κέντρα και τα μαγαζιά της γειτονιάς του. Ο Ζυγός δεν θα παραμελήσει ποτέ τον εαυτό του. Είναι μεγάλη ήττα για εκείνον κάτι τέτοιο. Δεν θα επιτρέψει ποτέ και σε κανέναν να τον δει στα χειρότερά του και να τον λυπηθεί. Θα κάνει τα πάντα για να ξανανιώσει όμορφος και ποθητός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος θα κάνει τις πιο extreme αλλαγές. Αν οι άλλοι δύο που αναφέραμε πιο πάνω το προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω με τις αλλαγές που θα κάνουν, ο Υδροχόος να ξέρεις ότι θα το πάει… δέκα! Μπορεί να τον δεις να βάφει τα μαλλιά του μπλε ή στο χρώμα του ουράνιου τόξου. Μπορεί να τον δεις μέχρι και να τα ξυρίζει γουλί! Ωστόσο το θέμα με τον Υδροχόο είναι ότι όταν δεν νιώθει καλά, δεν ξεσπά μόνο στην εικόνα του. Είναι ικανός να τα αλλάξει όλα στη ζωή του ριζικά. Να ξεκινήσει από το μηδέν… Μπορεί να αλλάξει μέχρι και χώρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved