Τα ζώδια που δεν αντιδρούν γιατί φοβούνται ότι αν το κάνουν, θα σε ισοπεδώσουν

Χάρη σου κάνουν που δεν αντιδρούν... Μην εφησυχάζεις με την σιωπή τους

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που δεν αντιδρούν γιατί φοβούνται ότι αν το κάνουν, θα σε ισοπεδώσουν

Κάποιες φορές, η σιωπή είναι χρυσός. Και το να μην αντιδράς δεν δείχνει αδυναμία, αλλά δύναμη. Και τα ζώδια αυτά το ξέρουν καλά αυτό. Γιατί γνωρίζουν όσο κανείς άλλος τον εαυτό τους, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες τους. Ξέρουν ότι αν αντιδράσουν, ίσως να μην καταφέρουν να συγκρατηθούν και πραγματικά να σε ισοπεδώσουν. Με αποτέλεσμα αυτό να έχει μεγάλες συνέπειες για εκείνους μετέπειτα. Άρα τι κάνουν; Παίρνουν βαθιές ανάσες, συγκρατούν τον εαυτό τους και σε κοιτάζουν με λύπηση γνωρίζοντας ότι στην πραγματικότητα, με την σιωπή τους, σου κάνουν χάρη. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μα είναι δυνατόν να πιστέψεις ότι ο Σκορπιός δεν μπορεί να αντιδράσει ή θα φοβηθεί να μιλήσει; Εντάξει… Ας γελάσουμε… Να μην πάει φυλακή φοβάται… Όχι εσένα μικρό και αυθάδικο ανθρωπάκι. Ο Σκορπιός ξέρει ότι αν αφήσει τον εαυτό του ανεξέλεγκτο, θα σε ισοπεδώσει και δεν θα μείνει τίποτα από εσένα που να θυμίζει την ύπαρξή σου. Μην τον προκαλείς, μην του πας κόντρα και κυρίως… μην πας γυρεύοντας. Γιατί οι αντοχές του είναι μεγάλες, αλλά όχι ανεξάντλητες. Αυτά από εμάς, με αγάπη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντίστοιχη περίπτωση με τον Σκορπιό, είναι ο Αιγόκερως. Είναι το ίδιο ικανός να σου κάνει μεγάλο κακό. Απλά συγκρατεί τον εαυτό του και κάνει πίσω. Γιατί ο Αιγόκερως σκέφτεται το αύριο. Δεν είναι άτομο που θολώνει πάνω στον θυμό του και καταφέρνει να συγκρατήσει την οργή του. Αυτό δεν σημαίνει ότι την έχεις γλιτώσει… Πρόσεξε πολύ! Ο Αιγόκερως δεν ξεχνά και δεν αφήνει τίποτα να περάσει έτσι… Θα δράσει άλλη στιγμή, όταν και θα είναι ψύχραιμος και θα μπορεί να σκεφτεί με καθαρό μυαλό ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σε αντιμετωπίσει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved