Τα ζώδια που θα σου σερβίρουν την αλήθεια ωμή

Το πώς θα την διαχειριστείς είναι δικό σου θέμα

Τα ζώδια που θα σου σερβίρουν την αλήθεια ωμή

Τα ζώδια, που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, δεν είναι καλά στα ψέματα. Αντίθετα, η αλήθεια βγαίνει από το στόμα τους συχνά-πυκνά και μάλιστα σε αρκετές των περιπτώσεων είναι και αρκετά σκληρή. Υπάρχουν, δε, φορές που μπορούν να προσβάλλουν ή να στενοχωρήσουν κάποιον/α, με τον τρόπο τους, ωστόσο, αυτό δεν το καταλαβαίνουν. Για αυτά, είσαι ενήλικας και οφείλεις να διαχειριστείς την κατάσταση. Για ποια μιλάμε;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο ειλικρινή ζώδια. Εκφράζει τη δική του αλήθεια, ακόμη κι αν θεωρεί πως ο «παραλήπτης» υπάρχει περίπτωση να προσβληθεί από τα λεγόμενά του. Δεν μπορεί να προσποιηθεί για κανένα λόγο, πόσω μάλλον για να γίνει αρεστός και αυτή είναι η αιτία που θεωρείται έως ένα σημείο έντονος, αλλά εξαιρετικά αξιόπιστος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αλήθεια είναι ότι ειλικρίνειά του καμιά φορά φτάνει στα όρια της αγένειας ή της... καφρίλας, ωστόσο, έχει τα «κότσια» να αντιμετωπίσει τον οποιοδήποτε και να του εκφράσουν τη γνώμη ή τη δυσαρέσκειά του και δεν τον νοιάζει αν θα σχηματίσει ο άλλος καλή ή κακή εντύπωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο τελευταίος στη λίστα με τα πιο ειλικρική ζώδια, εκ πεποιθήσεως. Τι εννοούμε; Δε λέει ψέματα για τον απλούστατο λόγο ότι η αλήθεια γι' αυτόν είναι συν ώνυμη της ελευθερίας. Δεν του αρέσει να φοβάται ή να εξαρτάται από τον οποιοδήποτε και αυθόρμητα λέει αυτό που πιστεύει. Απλά, καμιά φορά προτιμά να κρατήσει το στόμα του κλειστό παρά να πει ψέματα γι' αυτό και είναι τελευταίος στη λίστα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved