Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Τα κουσούρια τους και πώς να τα διορθώσουν

Εύκολα μπορούν να αλλάξουν, αρκεί να το θελήσουν

Άννα Ζαμάνη
Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Τα κουσούρια τους και πώς να τα διορθώσουν

Κανένας δεν είναι τέλειος. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Το κάθε ζώδιο αντικειμενικά, έχει θετικά και αρνητικά στοχεία στο χαρακτήρα του, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο εμφανή. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω τα κουσούρια των ζωδίων του Αέρα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε το καθένα να τα διορθώσει και να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι σύνηθες με εσένα να εκφράζεις τις απόψειςσου με ιδιαίτερη έμφαση. Μάλλον χρειάζεται να εξηγήσεις το ότι ο λόγος που παθιάζεσαι τόσο όταν μιλάς είναι επειδή θέλεις να προειδοποιήσεις για τον ενδεχόμενο κίνδυνο να επαληθευθούν όσα λες. Γιατί εσύ ξέρεις!

ΖΥΓΟΣ

Το σίγουρο είναι ότι συχνά δίνεις το δικαίωμα στους άλλους να επωφελούνται από σένα. Θα βοηθούσε πολύ να μην εμπιστεύεσαι τόσο πολύ τους νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου. Καλύτερα πρώτα να αναρωτηθείς και να σιγουρευτείς για τις προθέσεις τους, πριν τους προσφέρεις οτιδήποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πράξεις σου πολύ συχνά εκπορεύονται από την παρόρμηση, αφού έχεις μεγάλη σιγουριά για οποιαδήποτε ιδέα συλλάβει το περίφημο μυαλό σου! Όμως, μάλλον θα έπρεπε να συζητάς τις αποφάσεις σου με κάποιο άλλο πρόσωπο, προτού επιλέξεις να κάνεις κάτι που πιθανότατα δεν σε συμφέρει. Επίσης, αν δεν θέλεις να απευθυνθείς αλλού, θα βοηθούσε πολύ να καταγράψεις τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα μιας υπόθεσης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved