Αν δεν είσαι όμορφη, δεν έχεις καμία τύχη με αυτούς τους άντρες του ζωδιακού

Όχι απλά δεν θα σου ρίξουν δεύτερη ματιά... Δεν θα υπάρχεις καν στο οπτικό τους πεδίο. Θα είσαι ανύπαρκτη

Αν δεν είσαι όμορφη, δεν έχεις καμία τύχη με αυτούς τους άντρες του ζωδιακού

Και αυτό γιατί σε αυτούς τους άντρες αυτοί του ζωδιακού, αρέσουν οι γυναίκες «τρόπαια». Ούτε καν τους νοιάζει αν είσαι καλό παιδί ή αν είσαι μορφωμένη, καλλιεργημένη, αν έχεις σωστή στάση, συμπεριφορά, ήθος και χαρακτήρα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει και τους εξιτάρει είναι το αν είσαι όμορφη, sexy και αν τραβάς πάνω σου όλα τα αντρικά βλέμματα. Γατί οι άντρες αυτοί, επιλέγουν γυναίκες με βάση το πόσο μεγάλο «τρόπαιο» είναι. Θα τους έλεγες και ρηχούς και θα είχες δίκιο.

ΛΕΩΝ

Για τον Λέοντα όλα είναι θέμα εικόνας και… πολυτέλειας. Στην ζωή του θέλει να έχει μόνο ό,τι είναι καλύτερο και φυσικά θέλει να κάνει τους άλλους να σκάνε από τη ζήλεια τους, να τον θαυμάζουν και να τον αποδέχονται ως τον πραγματικό «βασιλιά». Δεν τον νοιάζει ο ψυχικός κόσμος της γυναίκας. Τον ενδιαφέρει να είναι… ντίβα. Να είναι όμορφη, να μαγνητίζει τα βλέμματα και στο πλευρό του να είναι μια πραγματική «βασίλισσα». Άλλωστε ένας… «βασιλιάς» δεν μπορεί να συνοδεύει μια γυναίκα που δεν θα είναι ανώτερη εμφανισιακά από όλες τις άλλες.

ΚΡΙΟΣ

Ο άντρας Κριός νοιάζεται αρκετά για την εικόνα του. Θέλει να έχει στο πλευρό του την πιο ωραία γυναίκα. Θέλει οι άλλοι άντρες να τον κοιτούν και να τον ζηλεύουν, επειδή εκείνος κατάφερε να έχει τη γυναίκα τρόπαιο που οι άλλοι θα έβλεπαν μόνο στα πιο τρελά τους όνειρα. Τον εξιτάρει όλο αυτό και τον ανεβάζει. Του δίνει… «πόντους» στην κόντρα που έχει με το αντρικό φύλο. Είναι ένας τρόπος για να τους αποδείξει ότι αυτός μπορεί και οι άλλοι απλά θα τον θαυμάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος είναι γνωστό ότι έχει μεγάλο κόλλημα και εμμονή με την τελειότητα. Σαφώς και τον ελκύουν γυναίκες οι οποίες εμφανισιακά είναι… αψεγάδιαστες και με προδιαγραφές μοντέλου. Για εκείνον η γυναίκα τρόπαιο δεν είναι θέμα κόντρας με τους άλλους άντρες. Όταν έχει μια τόσο όμορφη σύντροφο, ικανοποιεί την τελειομανία του και την ανάγκη του να είναι όλα άψογα και σε υψηλό επίπεδο. Άρα, δύσκολα θα συμβιβαστεί με μια γυναίκα με μέτρια εμφάνιση. Ακριβώς επειδή σιχαίνεται τη μετριότητα.

ΖΥΓΟΣ

Ο άντρας Ζυγός -ως παιδί της Αφροδίτης- έχει μεγάλο σκάλωμα με την ομορφιά. Δεν μπορεί να δεχτεί και να συμβιβαστεί με κάτι το οποίο δεν είναι καλαίσθητο και αντικειμενικά πανέμορφο. Τον «χαλάει» άσχημα και τον ξενερώνει. Δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε στον ερωτικό τομέα, ούτε στη ζωή του γενικότερα. Οπότε, ναι, είναι ρηχός και άκρως επιφανειακός. Θα ερωτευτεί και θα γουστάρει μια γυναίκα η οποία θα τον καλύπτει εμφανισιακά. Και ας τον πληγώσει λόγω χαρακτήρα και συμπεριφοράς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved