Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι wife material

Είναι οι τρεις κορυφαίες σύζυγοι του ζωδιακού και σου εξηγούμε το γιατί

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι wife material

Σύζυγος, μητέρα, νοικοκυρά... Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού παίρνουν δέκα με τόνο. Είναι αυτό που λέμε γεννημένες για να γίνουν η καλύτερη σύζυγος που θα μπορούσε να έχει ένας άντρας στο πλευρό του. Τα χαρακτηριστικά τους είναι αυτά που τις κάνουν να είναι wife material και κατά μεγάλο ποσοστό να καταφέρνουν να κάνουν έναν γάμο που διαρκεί αρκετά χρόνια. Πάμε να δούμε για ποιες τρείς κυρίες μιλάμε και φυσικά να τις αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος δεν φοβάται ποτέ να δείξει ανοιχτά τα συναισθήματά της. Είναι πολύ εκφραστική και ποτέ δεν θα σας αφήσει να παιδεύεστε να μαντέψετε τι μπορεί να έχει στο μυαλό της. Θα είναι πάντα ειλικρινής μαζί σας και θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι έχετε να αντιμετωπίσετε. Ένα άλλο πράγμα που την κάνει καλή σύζυγο είναι ότι πάντα βάζει πολύ ψηλά στη λίστα της, την ευτυχία των ανθρώπων που αγαπάει περισσότερο. Δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα να θέσει τις ανάγκες της σχέσης της πάνω από τις δικές της. Ενώ έχει μια τάση να είναι λίγο υπερ-συναισθηματική πολλές φορές, λειτουργεί προς όφελός σας. Είναι πάντα σε θέση να διοχετεύσει τα συναισθήματά της σε τρόπους που ωφελούν τη σχέση σας και το ρομαντισμό σας. Ως μαμά, η οικογένειά της έρχεται πάντα πρώτη και κάνει τα πάντα για την επιτυχία και την ευτυχία των παιδιών της.

ΚΡΙΟΣ

Είναι ιδιαίτερα ισχυρή και πεισματάρα. Ηγετική φυσιογνωμία από τη φύση της, αφοσιωμένη και χαρισματική. Δεν είναι καθόλου εύκολο να τραβήξετε την προσοχή της, αλλά αν το έχετε καταφέρει θα πρέπει να θεωρήσετε τον εαυτό σας τυχερό και μπράβο σας. Αυτή η γυναίκα, σε ό,τι κάνει δίνεται με πάθος. Αν βάλει κάτι στόχο, θα κάνει τα πάντα για να τον πετύχει. Αν την κερδίσετε θα μείνει δίπλα σας βράχος και στα καλά και στα άσχημα. Εάν αποφασίσει να παντρευτεί, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βεβαιωθεί ότι ο γάμος είναι επιτυχημένος κι ευτυχισμένος. Θα θέλει βέβαια και από εσάς να στηρίζετε τις προσπάθειές της αναλόγως. Και φυσικά να κρατάτε τη σχέση σας ζωντανή και ενδιαφέρουσα. Το πάθος της για τη ζωή είναι παροιμιώδες και αναζητά συνοδοιπόρους σε αυτό. Ως γονιός είναι αρκετά αυστηρή και με απαιτήσεις αλλά δίκαιη και open minded.

ΛΕΩΝ

Είναι μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες, αλλά παράλληλα και μια από τις πιο σκληρές. Λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν δέχεται το όχι ως απάντηση. Χρειάζεται ένας πραγματικά ισχυρός και σίγουρος για τον εαυτό του άντρας για να «δαμάσει» μια τέτοια προσωπικότητα. Αν τα καταφέρετε όμως δεν θα βρείτε πιο πιστή σύντροφο ζωής. Για την οικογένειά της η γυναίκα Λέων βγάζει στην κυριολεξία και νύχια και δόντια. Αγαπάει βαθιά και αληθινά και τις περισσότερες φορές για πάντα. Το πείσμα και η υπερηφάνεια της μπορεί να είναι δύσκολο να τα αντέξετε κατά περιόδους, αλλά πάντα να γνωρίζετε ότι κάτω από όλη αυτή την ένταση είναι μια παθιασμένη καρδιά που χτυπάει μόνο για σας. Δεν χρειάζεται πραγματικά κάποιον για να την βοηθήσει να επιβιώσει σε αυτόν τον κόσμο, και έτσι ξέρετε ότι είναι μεγάλη υπόθεση αν επιτρέψει στον εαυτό της να γίνει ευάλωτη μαζί σας. Bonus Track: Είστε πάντα σίγουροι για την πίστη μιας γυναίκας που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, αρκεί να δώσετε το ίδιο είδος πίστης σε αντάλλαγμα. Ως μαμά είναι ιδιαίτερα προστατευτική και δοτική με τα παιδιά της και αλίμονο σε όποιον αποπειραθεί να τα πειράξει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved