Τα ζώδια που εκτός από σύντροφοι μπορούν να γίνουν και κολλητοί

Στο πρόσωπό τους θα βρεις τον έρωτα, αλλά και ένα άτομο με το οποίο πραγματικά θα περνάς πολύ καλά

Τα ζώδια που εκτός από σύντροφοι μπορούν να γίνουν και κολλητοί

Και αυτό είναι εξαιρετικό! Μακάρι να μπορούσαν όλες οι σχέσεις να ήταν έτσι... Να μπορούσαν δηλαδή δύο άνθρωποι εκτός από πολύ ερωτευμένοι, να είναι παράλληλα και τα καλύτερα φιλαράκια στην καθημερινότητά τους. Ποια ζώδια όμως θα μπορούσαν να είναι παράλληλα ο καλύτερος/η φίλος/η, αλλά και εραστής/ερωμένη; Πάμε να τα δούμε λίγο πιο κάτω και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι βασικά η ανθρώπινη ενσάρκωση της φράσης «ζήσε, γέλα, ερωτεύσου». Ακολουθούν μια χαλαρή προσέγγιση στη ζωή και τον έρωτα και επιλέγουν συντρόφους με τους οποίους μπορούν να περάσουν υπέροχα. Ο Λέων αναζητά έναν/μια σύντροφο που θα τον εκτιμά πραγματικά και θα τον λατρεύει για αυτό που είναι και σε αντάλλαγμα, του προσφέρει αθάνατη πίστη. Οι Λέοντες είναι επίσης πολύ στοργικοί, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετικούς συντρόφους. Επιπλέον, εκπέμπουν μεγάλη λάμψη και ζεστασιά σε κάθε τους αλληλεπίδραση. Είναι εύκολο για αυτούς το να αγαπήσουν και παράλληλα να νιώσουν φιλία και συμπάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν θέλεις ένα ταίρι που θα είναι ταυτόχρονα και ο καλύτερος/η φίλος /η σου, μην ψάχνεις πιο πέρα από τον Ταύρο. Αυτός ο εγκάρδιος, γενναιόδωρος, αξιόπιστος σύντροφος είναι ένας συνεργάτης στον οποίο μπορείς πάντα να βασίζεσαι ότι θα σου συμπαρασταθεί τόσο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα. Είναι πάντα το πρώτο πρόσωπο που θα σου προσφέρει τον ώμο του να κλάψεις, αλλά αυτό ισχύει και όταν πρέπει να κάνει πράγματα για σένα. Όλοι οι Ταύροι θέλουν να δημιουργήσουν την καλύτερη ζωή που μπορούν και μέσα σε αυτό το πλαίσιο βλέπουν τον άνθρωπο στον οποίο δίνουν την καρδιά τους όχι απλώς ως εραστή, αλλά ως έναν πραγματικά ισότιμο σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα που μια Παρθένος δεν θα κάνει για τους ανθρώπους που ενδιαφέρεται. Εκτός ίσως από το να συγκρατήσει την αυτόκλητη τάση του στην… εποικοδομητική κριτική! Αλλά αυτό το κάνει από αγάπη. Πέρα πάντως από την κριτική, η Παρθένος μπορεί κάλλιστα να παίξει τον ρόλο «δύο σε ένα», δηλαδή να γίνει ένας εξαιρετικός σύντροφος και ο/η καλύτερος/η σου φίλος/η, γιατί παίρνει όλες τις σχέσεις της πολύ σοβαρά. Θέλει να είναι παρών και να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά, οπότε να ξέρεις ότι θα είναι δίπλα σου τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Είναι πάνταη πρώτη που θα πανηγυρίσει για τους θριάμβους σου, αλλά και η πρώτη που θα σε βοηθήσει να μαζέψεις τα κομμάτια σου όταν νιώθεις ότι όλα καταρρέουν – ακριβώς όπως θα έκανε ο/η καλύτερος/η σου φίλος/η.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved