Οι αντροχωρίστρες του ζωδιακού

Δεν κολλάνε πουθενά

Οι αντροχωρίστρες του ζωδιακού

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού, σε περίπτωση που θέλουν έναν άντρα, δε θα κολλήσουν στο ότι μπορεί να είναι σε σχέση, συζεί ή είναι παντρεμένος. Είναι μια λεπτομέρεια που δεν τις αφορά. Ενδεχομένως να είναι και ανταγωνιστικές με τις άλλες γυναίκες και θεωρούν ότι η καλύτερη θα τον κερδίσει και πωρώνονται ακόμα περισσότερο με το σκεπτικό ότι είναι καπαρωμένος από άλλη.

Ποιες είναι οι πέντε γυναίκες, που μπορούν να «χωθούν» σε ένα ζευγάρι και να διεκδικήσουν τον καλό σου, χωρίς δισταγμό;

Για πάμε να δούμε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καμία Σκορπίνα δεν έχασε ούτε μία μάχη στον έρωτα και βάσει αυτής της ανταγωνιστικής της τάσης, μπορεί κάλλιστα να παίξει το ρόλο του «τρίτου» προσώπου. Επιπλέον, είναι από τις πιο παθιασμένες και μυστηριώδεις γυναίκες, άρα της είναι πολύ εύκολο να τυλίξει στα δίχτυα της και να ξεχάσει δεσμεύσεις και αγαπημένη.

ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα, αν το δει εγωιστικά και ανταγωνιστικά, κάλλιστα θα μπορούσε να «φάει» τον άντρα μιας άλλης γυναίκας ή τουλάχιστον να μπει δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Το ζήτημα είναι ότι, λόγω αυθορμητισμού και ειλικρίνειας, δεν είναι εύκολο να παραμείνει το «τρίτο» πρόσωπο για πολύ καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αδυναμία της Ψαρίνας να αντισταθεί στους πειρασμούς, αλλά και η ανυπαρξία ορίων (στο μυαλό της πάντα) είναι οι λόγοι που ενδεχομένως να μπει σε ερωτικό τρίγωνο, ενώ ξέρει ότι δε θα έπρεπε. Το ποιος είναι αλλού ή "μη διαθέσιμος" και ποιος όχι είναι μια λεπτομέρεια που δεν την αντιλαμβάνεται και όταν νιώσει ότι θέλει κάποιον θα βγάλει σαγήνη, θα δείξει πόσο ευάλωτη είναι απέναντί του και άνετα θα τον τυλίξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Υδροχόα είναι ανοιχτόμυαλη και χωρίς ταμπού και συχνά, εξ αιτίας των φιλελεύθερων απόψεών της, δε βρίσκεται σχεδόν ποτέ ανάμεσα σε ηθικά διλήμματα. Για εκείνη, άλλωστε, όλοι ελεύθεροι άνθρωποι είναι κι έχουν το δικαίωμα επιλογής. Δεν καταλαβαίνει το γιατί θα πρέπει να αισθάνεται κάπως, αν ο συγκεκριμένος άντρας δείχνει ανταπόκριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Διδυμίνα, σαν την Υδροχόα, δεν έχει φραγμούς και ταμπού, οπότε δε θα κάτσει να σκεφτεί και πολύ το κατά πόσο είναι σωστό ή όχι να χωθεί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Επίσης, είναι και στοιχείο του χαρακτήρα της το να παίζει σε διπλό ταμπλό, άσχετα αν το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχει εξασκήσει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved