Οι άντρες του ζωδιακού που θα σε απατήσουν και δε θα το καταλάβεις

Δεν θα τους πάρεις ποτέ χαμπάρι

Οι άντρες του ζωδιακού που θα σε απατήσουν και δε θα το καταλάβεις

Κάποιοι άντρες φαίνονται από... μίλια μακριά ότι έχουν κάνει τη λαδιά τους, οι τρεις όμως που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, δεν υπάρχει περίπτωση να το μάθεις ποτέ, εκτός αν σου το πουν οι ίδιοι... φεύγοντας. Ξέρουν καλά να κρύβονται και η αλήθεια είναι ότι μια απιστία ή ένα «κέρατο» είναι μια περιπέτεια, έτυχε... και δεν αξίζει να χαλάσουν τη σχέση τους γι' αυτήν.

Διάβασε παρακάτω ποιοι άντρες του ζωδιακού μπορεί να σε κερατώσουν και να μην τους πάρεις ποτέ χαμπάρι:

ΛΕΩΝ

Από τη φύση τους οι Λέοντες είναι ερωτιάρηδες και παιχνιδιάρηδες. Δεδομένου του παρουσιαστικού τους και της ακαταμάχητης γοητείας τους, έχουν αρκετές κατακτήσεις. Είναι, μάλιστα, πολύ πιθανό να υποκύψουν σε μια γυναίκα που έχει ανάγκη έναν... ήρωα για να τη σώσει, που τον θαυμάζει ή τον κολακεύει. Αν σε έχει ρουφήξει η καθημερινότητα και για κάποιο λόγο έχεις σταματήσει να φέρεσαι στον Λέοντα σύντροφό σου, σα να είναι ο βασιλιάς σου, δεν αποκλείεται να αναζητήσει αλλού την ιδιαίτερη μεταχείριση που πιστεύει ότι του αξίζει. Επιπλέον, μπορούν να σε παραπλανήσουν για μεγάλο διάστημα και ποτέ να μην καταλάβεις τίποτα, αφού κατέχουν πολύ καλά την τέχνη της... ηθοποιίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για σένα, αρκεί να του φέρεσαι καλά και να μην τον έχεις αλυσοδεμένο. Είπαμε, είναι μισός άλογο και το άλογο είναι ευτυχισμένο, όταν τρέχει ελεύθερο στα λιβάδια. Αν η συμπεριφορά σου απέναντί του αρχίζει και γίνεται κτητική, θα σε εγκαταλείψει αργά ή γρήγορα. Μην ξεχνάς ότι είναι επιρρεπής στο να παρασύρεται από καταστάσεις που τον ενθουσιάζουν και τον αναζωογονούν. Στη γύρα, λοιπόν, μπορεί να βρει κάποιαν που θα τον ανεβάσει και μιας και λειτουργεί απερίσκεπτα, δε θα το σκεφτεί δεύτερη φορά, πριν σε κερατώσει. Είναι από τα άτομα που ζουν τη στιγμή και καθοδηγούνται από την επιθυμία τους για ικανοποίηση. Μετά θα του φύγει η κάψα και δεν θα ξανασχοληθεί, οπότε δεν θα τον καταλάβεις. Όταν είσαι μαζί με έναν άντρα Τοξότη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθείς διαρκώς να βελτιώνεις τις συνθήκες της σχέση σου μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πιο αιθέριο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύες, είναι βαθιά συμπονετικά και ευαίσθητα πλάσματα. Κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη που σχετίζεται με τα όνειρα και τη δημιουργικότητα, αλλά και με την απάτη και την παραπλάνηση, την αυταπάτη και την ψευδαίσθηση. Ο Ιχθύς μπορεί εύκολα να παρασυρθεί από τις φαντασιώσεις του, πείθοντας τον εαυτό του ότι μια διπλή σχέση είναι στην πραγματικότητα το προϊόν μιας μεγαλειώδους, καρμικής σύνδεσης. Αυτό βέβαια υπάρχει μόνο στο μυαλό του, ωστόσο δεν είναι απίθανο να εμπλακεί αρκετά σε μια ερωτική σχέση και παράλληλα να είναι όπως ήταν και με το ταίρι του. Άρα, πώς να τον πάρει χαμπάρι;

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved