Τα ζώδια που μπορούν να σε καψουρέψουν από τα μηνύματα και μόνο

Στο texting δεν παίζονται...

Τα ζώδια που μπορούν να σε καψουρέψουν από τα μηνύματα και μόνο

Σου έχει τύχει ποτέ να μιλάς με κάποιον/α και στο αρχικό στάδιο της γνωριμίας, που μιλάτε κυρίως μέσω μηνυμάτων να σε έχει ξετρελάνει; Να σου λέει πράγματα που δεν έχεις ξανακούσει, να έχει απίστευτο χιούμορ, να είναι ατσίδα, να μην μπορείς να τον/την πιάσεις από πουθενά και να σου πετάει τη μια ατάκα μετά την άλλη; Ε, λοιπόν το άτομο αυτό να ξέρεις έχεις ένα συγκεκριμένο στοιχείο στον χάρτη του που το κάνει να ξεχωρίζει στο επικοινωνιακό κομμάτι και να καψουρεύει κόσμο με τεράστια ευκολία.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά ο Ερμής του. Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ερμής παίζει τεράστιο ρόλο στον τρόπο που επικοινωνούμε και στο πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Αν λοιπόν αυτός βρίσκεται σε ένα από τα ζώδια του αέρα, δηλαδή Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο, τότε το άτομο απλά δεν έχει αντίπαλο…

Ένα άτομο με Ερμή στους Διδύμους είναι επικοινωνιακό και έξυπνο. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι και κυβερνήτης του Διδύμου, οπότε τα όποια στοιχεία του ατόμου, τονίζονται ακόμα περισσότερο.

Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει στο άτομο πολλά στοιχεία του ζωδίου αυτού. Το κάνει επικοινωνιακό, δίκαιο, έξυπνο, ατακαδόρικο, κοινωνικό και φυσικά «άρχοντα/ισσα» του φλερτ.

Ένα άτομο με Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να είναι μέχρι και… διάνοια. Τόσο έξυπνο είναι. Αναμφίβολα επικοινωνεί με μοναδικό τρόπο. Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και σε εκπλήσσει. Δεν το πιάνεις πουθενά…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved