Τα ζώδια που ζηλεύουν τα αδέρφια τους και φέρονται με κακία

Στο σπίτι, επικρατεί μια μόνιμη μάχη

Τα ζώδια που ζηλεύουν τα αδέρφια τους και φέρονται με κακία

Τα ζώδια αυτά, όταν είναι σε μικρή ηλικία, φέρονται αρκετά άσχημα στα αδέρφια τους. Τα ζηλεύουν, είναι ανταγωνιστικά και διεκδικούν τους γονείς τους μόνο για εκείνα. Οι γονείς τους καθημερινά έχουν να αντιμετωπίσουν καυγάδες και γκρίνιες μέσα στο σπίτι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που πρέπει να φοράνε το κράνος της ειρηνευτικής δύναμης και να δίνουν μια σολομώντεια λύση. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Αν ο Κριός είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας, το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Και αυτό γιατί βλέπει το αδερφάκι του πολύ πιο ανταγωνιστικά. Ποιος/α είσαι εσύ που θα μου πάρεις τη δόξα, την πρωτοκαθεδρία και την προσοχή; Ο Κριός είναι εγωιστής και τα θέλει όλα δικά του. Δεν ξέρει να μοιράζεται και αν το αδερφάκι του δεν είναι υπάκουο, καλόβολο κτλ, τότε θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι και ζηλιάρης και κτητικός. Τα θέλει όλα για τον εαυτό του. Και για την ακρίβεια τα θέλει όλα ή… τίποτα. Θα κάνει τα πάντα για να παραμερίσει το αδερφάκι του. Θα βγάλει την απαραίτητη κακία του και δεν θα σταματά να του βάζει τρικλοποδιές. Είναι κτητικός και θεωρεί ότι οι γονείς του, του ανήκουν και σαφώς δεν θέλει να τους μοιράζεται με κανέναν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος λειτουργεί ακριβώς όπως ο Σκορπιός. Είναι και εκείνος κτητικός και ζηλιάρης. Τα θέλει όλα για τον εαυτό του και δεν θέλει να μοιράζεται ούτε τον πυρετό του. Εννοείται ότι θέλει και εκείνος όλη την προσοχή πάνω του. Μην μιλήσουμε για το σπίτι, το δωμάτιο ή τα παιχνίδια… Άστο καλύτερα...

ΛΕΩΝ

Τέταρτος στην σχετική μας λίστα, ο Λέοντας. Τον βάλαμε τελευταίο, αλλά μην νομίζεις ότι είναι λιγότερο ανταγωνιστικός ή ζηλιάρης από τα άλλα ζώδια που αναφέραμε πιο πάνω. Ειδικά αν είναι ο πρωτότοκος, βγάζει ακόμα μεγαλύτερη κακία απέναντι στο αδερφάκι του. Και αυτό γιατί νιώθει ότι απειλείται ο θρόνος του στο σπίτι. Ποιος/α είσαι εσύ που ήρθες στην οικογένεια και ξαφνικά όλοι ασχολούνται μαζί σου; Ειδικά αν το αδερφάκι του είναι όμορφο, χαριτωμένο και τραβάει την προσοχή, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved