Τα ζώδια αυτά επιλέγουν επαγγέλματα στα οποία μπορούν να σώζουν ζωές

Θέλουν να είναι ήρωες

Τα ζώδια αυτά επιλέγουν επαγγέλματα στα οποία μπορούν να σώζουν ζωές

Το να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή, για εκείνα είναι σκοπός ζωής και κάτι το οποίο τα «γεμίζει». Όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξουν τι θα κάνουν στη ζωή τους και με ποιο επάγγελμα θα ασχοληθούν, τότε επιλέγουν δουλειές στις οποίες θα μπορούν να προσφέρουν την πιο πολύτιμη παροχή υπηρεσίας. Το να σώζουν ζωές και ψυχές. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θα επιλέξει επαγγέλματα με τα οποία ναι μεν θα μπορεί να σώζει ζωές, αλλά παράλληλα θα είναι και ο ήρωας της υπόθεσης. Θα τον χειροκροτά ο κόσμος, θα τον αποθεώνει και θα τον λατρεύει. Θα τον δεις να γίνεται πυροσβέστης για παράδειγμα ή αστυνομικός ή να είναι μέλος της ΕΜΑΚ ή ναυαγοσώστης. Ό,τι έχει να κάνει με ρίσκο, δράση, κίνδυνο, ηρωισμό αλλά και προστασία των συμπολιτών του, του ταιριάζει ως επάγγελμα γάντι!

ΛΕΩΝ

Τα πράγματα με τον Λέοντα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Γιατί από τη μια θέλει να είναι ο ήρωας της υπόθεσης, αλλά από την άλλη θέλει και τα λεφτά, το κύρος και το… φαίνεσθαι. Δεν θα πάει να γίνει πυροσβέστης για παράδειγμα και να παίρνει τον βασικό μισθό. Θα επιλέξει να γίνει γιατρός. Έτσι και ζωές θα σώζει και λεφτά θα βγάζει και θα μπορεί να λέει με περηφάνεια ότι είναι γιατρός. Η κοινωνική καταξίωση είναι πολύ σημαντική για εκείνον. Πάντως, τζάμπα ήρωας ο Λέοντας δεν θέλει να είναι… Οπότε όλο αυτό με την ιατρική, τον καλύπτει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ένα άτομο που θέλει να προσφέρει στους γύρω της και το κυριότερο να υπηρετεί και να βοηθά. Θα την δεις να επιλέγει επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, όπως γιατρός, νοσοκόμος, τραυματιοφορέας κτλ. Μπορεί ακόμα να την δεις να δουλεύει σε γηροκομείο, ορφανοτροφείο ή οπουδήποτε μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της και να σώζει ζωές.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύς επιλέγουν επαγγέλματα τα οποία είναι ανθρωποκεντρικά. Δεν θα τους δεις να γίνονται αστυνομικοί ή πυροσβέστες, όμως θα τους δεις να γίνονται γιατροί. Και κυρίως ψυχίατροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές. Ό,τι έχει να κάνει με την ψυχική υγεία των ανθρώπων, είναι ο τομέας τους. Θα τους δεις να προσπαθούν να σώσουν ζωές ανθρώπων που θέλουν να απεξαρτηθούν από ουσίες, τζόγο, ποτό κτλ. Ζωές ανθρώπων που είναι στις φυλακές και θέλουν να αλλάξουν. Οι Ιχθύς είναι το 120 ζώδιο και κυβερνούν τον 12ο οίκο που έχει να κάνει με φυλακές, νοσοκομεία, φάρμακα, εξαρτήσεις κτλ. Άρα ο τομέας αυτός είναι για εκείνους βούτυρο στο ψωμί τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved