Τα ζώδια που δεν πάνε ούτε μέχρι το περίπτερο αν δεν είναι... grande

Μόνο δύο είναι... Πάει κάπου το μυαλό σου;

Τα ζώδια που δεν πάνε ούτε μέχρι το περίπτερο αν δεν είναι... grande

Αν σκέφτηκες κι εσύ τον Λέοντα και τον Ζυγό, τότε μπράβο σου! Φέρε μας τον έλεγχο να σου βάλουμε δέκα με τόνο! Ε, ναι λοιπόν, αυτά τα δύο ζώδια, δεν κάνουν βήμα από το σπίτι τους αν δεν είναι στην πένα. Είναι fashion icons πώς να το κάνουμε…

Τι να πει κανείς για τον Λέοντα; Γεννημένος για να λάμπει και να τραβά πάνω του τα βλέμματα. Και επειδή ξέρει ότι μέχρι και στο περίπτερο να πάει, κάπου θα βρει έναν θαυμαστή, θέλει να είναι στην πένα και να δίνει μαθήματα κομψότητας και αισθητικής. Δεν θα τον δεις ποτέ να κυκλοφορεί απεριποίητος ή λέτσος. Όπου κι αν πάει, ό,τι κι αν κάνει, θα είναι το λιγότερο grande εμφανισιακά και τα βλέμματα θα στρέφονται όλα πάνω του.

Συνεχίζουμε με τον Ζυγό. Δεν θα περίμενε κανείς κάτι λιγότερο από το παιδί της Αφροδίτης. Ο τύπος μόνιμα κοιτάζεται στον καθρέφτη για να θαυμάσει την ομορφιά του και την καλαισθησία του. Ακόμα και μέσα στο σπίτι του φορά άρωμα. Από τα ακριβά ε… ξέρεις, των μεγάλων οίκων μόδας. Πώς θα μπορούσε λοιπόν να ξεπορτίσει έστω και μέχρι τη γωνία και να μην είναι το λιγότερο top model που περπατά στην πασαρέλα.

Tip: Να ξέρεις ένα πράγμα. Αν ποτέ σου τύχει να δεις Ζυγό ή Λέοντα να είναι απεριποίητοι, να μην έχουν καθαρά ρούχα ή να μην είναι ντυμένοι στην πένα και με ό,τι πιο ακριβό και… μοσχομυριστό, τότε σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά και χρειάζονται στήριξη, αγάπη και κάποιον να τους βοηθήσει και να τους πάρει μια μεγάλη αγκαλιά. Είναι το μεγαλύτερο δείγμα που μπορείς να έχεις ότι κάτι δεν πάει καλά στην ζωή τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved