Τα ζώδια που ξενερώνουν με τη δουλειά τους αν απολυθεί ο κολλητός τους

Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο...

Τα ζώδια που ξενερώνουν με τη δουλειά τους αν απολυθεί ο κολλητός τους

Διαλύεται ο κόσμος τους όλος. Αν για κάποιο λόγο τα ζώδια αυτά χάσουν τον κολλητό τους στη δουλειά, αυτόματα χάνουν και το όποιο ενδιαφέρον είχαν για τη συγκεκριμένη δουλειά. Χάνουν το στήριγμά τους και τον άνθρωπο με τον οποίο κατάφερναν να μετατρέπουν τη βαρετή μέρα στο γραφείο σε κάτι πιο διασκεδαστικό και χαλαρό. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός λειτουργεί καλύτερα σε ένα εργασιακό περιβάλλον πιο χαλαρό. Με πλάκες, αστεία, γέλιο, πειράγματα κτλ. Και όλα αυτά τα έχει με συγκεκριμένο ή συγκεκριμένους ανθρώπους. Αν λοιπόν ο Κριός «χάσει» τον κολλητό του, αυτόματα ξενερώνει. Πηγαίνει στο γραφείο με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα, δεν έχει όρεξη να δουλέψει, τους βαριέται όλους, έχει νεύρα και τσακώνεται και με τον αέρα που αναπνέει… Όλοι και όλα τον «χαλάνε».

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι των σχέσεων γενικά. Αν στον εργασιακό του χώρο έχει αναπτύξει καλές σχέσεις με ένα άτομο και έχουν γίνει κολλητοί, τότε θα ξενερώσει πάρα πολύ αν εκείνος απολυθεί και τον χάσει. Δεν μπορεί να μένει μόνος του. Θέλει να μοιράζεται τα πάντα. Θέλει να δουλεύει μεν, αλλά να περνάει και καλά. Χωρίς το άτομο με το οποίο είχαν και τα inside jokes τους και καταλάβαιναν ο ένας τον άλλο, η συγκεκριμένη εργασία δεν θα έχει πια νόημα. Θα είναι βαρετή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι team player. Συνήθως στον εργασιακό του χώρο, φτιάχνει μια ομάδα με συναδέλφους του, με τους οποίους συνεργάζεται μεν, αλλά περνάει και καλά. Το διασκεδάζει στο γραφείο και έτσι η δουλειά του δεν του φαίνεται βαρετή και ανιαρή. Αν όμως απολυθεί ο κολλητός του, τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα για εκείνον γιατί ξενερώνει που δεν θα έχει με ποιον να μιλάει, να κάνει χαβαλέ και να κανονίζει πράγματα και έτσι βλέπει την δουλειά του ως… δουλεία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved