Τα ζώδια που έχουν ανάγκη το μπουστάρισμα της οικογένειάς τους

Χρειάζονται λίγο… «σπρώξιμο», αλλά και ψυχολογική στήριξη

Τα ζώδια που έχουν ανάγκη το μπουστάρισμα της οικογένειάς τους

Δεν πιστεύουν τόσο πολύ στον εαυτό τους. Έχουν ανασφάλειες και πολλές φορές κόμπλεξ τα οποία δεν ξέρουν πώς να τα διαχειριστούν. Ως αποτέλεσμα, η ζωή τους έχει δυσκολίες και δεν αλληλοεπιδρούν σωστά με άλλους ανθρώπους. Όμως αυτά τα εμπόδια δεν είναι αξεπέραστα. Αν οι γονείς τους, τα βοηθήσουν να πατήσουν στα πόδια τους και να αναγνωρίσουν την αξία τους, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα άτομο που από μικρή ηλικία χρειάζεται ένα… «σπρώξιμο» σε όλα. Λίγο η αναποφασιστικότητά του, λίγο η αναβλητικότητα που τον χαρακτηρίζει, λίγο η ανάγκη του να τα πηγαίνει καλά με όλους και να έχει την αποδοχή τους, τον κάνουν ευάλωτο συναισθηματικά. Έχει ανάγκη από έναν τουλάχιστον γονιό να τον στηρίζει, να του δίνει θάρρος, κουράγιο και να τον παροτρύνει να κάνει πράγματα. Να βγει γενικά από το καβούκι του και να διεκδικήσει. Γιατί ο Ζυγός μόνο ανταγωνιστικός και διεκδικητικός δεν είναι. Συμπεριφέρεται περισσότερο παθητικά και πρέπει να έχει δίπλα του ανθρώπους που θα τον παρακινούν και θα τον παρασέρνουν με την αισιοδοξία τους και την ενέργειά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρόβλημα με την Παρθένο είναι ότι δεν πατάει στα πόδια της όσο θα έπρεπε. Παρότι έχει αρκετές δυνατότητες και ταλέντα, δεν πιστεύει στον εαυτό της όσο θα έπρεπε και χρειάζεται κάποιον/α να την στηρίζει ψυχολογικά και να της λέει πόσο αξίζει και πόσο καλή είναι. Έχει αρκετά χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτό της βγαίνει σε νεύρα, λάθος συμπεριφορά, γκρίνια, κακή ψυχολογική διάθεση, προβλήματα στην κοινωνική της ζωή και στις σχέσεις της με τους άλλους. Αν όμως από το οικογενειακό της περιβάλλον έχει την απαραίτητη στήριξη και βοήθεια, τότε όλα αυτά τα εμπόδια μπορεί να τα ξεπεράσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύς είναι άτομα ευαίσθητα, χαμηλών τόνων και αρκετά «μαζεμένα». Χρειάζονται κάποιον να τους βοηθήσει να βγουν από το καβούκι τους. Να ανοιχτούν, να μιλήσουν και να δουν τη ζωή με άλλο μάτι. Συνήθως είναι φοβισμένοι και διστακτικοί και δεν παίρνουν πρωτοβουλίες. Δεν πιστεύουν στον εαυτό τους όσο θα έπρεπε και δεν έχουν την αυτοπεποίθηση που έχουν άλλα ζώδια. Αν όμως το οικογενειακό τους περιβάλλον τους στηρίξει κατάλληλα, τότε θα μπορέσουν από μικρή ηλικία να αναπτύξουν μηχανισμούς αντίδρασης και σωστής συμπεριφοράς και να πατήσουν πιο γερά στα πόδια τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved