Τα ζώδια που δεν ξέρουν πότε πρέπει να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό

Το ανοίγουν κι όποιον πάρει ο Χάρος

Τα ζώδια που δεν ξέρουν πότε πρέπει να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό

Λένε πράγματα που δεν θα έπρεπε να πουν και μάλιστα το κάνουν την πιο ακατάλληλη στιγμή. Εκ φύσεως, δεν μπορούν να συγκρατηθούν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διορθώσουν το ελάττωμά τους αυτό ή έστω να το περιορίσουν. Το γεγονός ότι δεν ξέρουν πότε πρέπει να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, αρκετές φορές τα βάζει σε μπελάδες και σε… καυγάδες. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε.

ΚΡΙΟΣ

Όποιος/α έχει συναναστραφεί με Κριό… ξέρει. Το έχει ζήσει στο πετσί του/της όλο αυτό. Ο Κριός είναι ένα άτομο αυθόρμητο και παρορμητικό. Δεν φιλτράρει αυτά που σκέφτεται, δεν «βουτάει» τη γλώσσα στο μυαλό και έτσι πάντα λέει αυτό που πιστεύει όσο άκομψο ή προσβλητικό και να είναι. Από τη μια τον λες ειλικρινή και ευθύ, από την άλλη όμως δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι θα έπρεπε σε συγκεκριμένες στιγμές και περιπτώσεις να κρατάει το στόμα του κλειστό. Ένα άλλο ελάττωμα του Κριού είναι ο θυμός και του. Νευριάζει πάρα πολύ εύκολα και αυτό τον κάνει και να «επιτίθεται», αλλά και να λέει πράγματα τα οποία σοκάρουν ακόμα και τον ίδιο, καθώς δεν τα έχει φιλτράρει πρώτα πριν τα ξεστομίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ο Κριός δεν «βουτάει» τη γλώσσα στο μυαλό του μια, πού να δεις ο Τοξότης… Είναι ένα άτομο αυθόρμητο που θα πει αυτό που σκέφτεται χωρίς να «επεξεργαστεί» πρώτα αυτό που θα βγει από το στόμα του. Οι σκέψεις του μεταφράζονται άμεσα σε λόγια. Να ξέρεις ότι ο Τοξότης είναι ένα άτομο με το οποίο όλοι μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν γιατί το χιούμορ του είναι λίγο… χοντροκομμένο και άκομψο. Ο ίδιος το θεωρεί αστείο, αλλά πριν πει ό,τι είναι να πει, δεν το σκέφτεται δεύτερη φορά, με αποτέλεσμα να καταλήγει να προσβάλει κόσμο άθελα του. Καταλαβαίνει μετά την γκάφα που έχει κάνει, αλλά είναι αργά πια να πάρει πίσω όσα είπε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί ο Ταύρος να μην είναι αυθόρμητος και παρορμητικός όπως ο Κριός και ο Τοξότης, ωστόσο έχει κι αυτός τον… τρόπο του να ξεστομίζει πράγματα που δεν πρέπει να πει. Κυρίως λόγω αφέλειας. Απλά θα πει το πιο λάθος πράγμα την πιο ακατάλληλη στιγμή. Δεν το φιλτράρει. Το σκέφτεται και το λέει. Και θα το πει ωμά πολλές φορές, πράγμα που κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη για εκείνον. Παρότι είναι ένα ζώδιο που δεν μιλάει πάρα πολύ, δυστυχώς, πέφτει σε τέτοιες λούμπες αρκετά συχνά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved