Ζητείται ψεύτης: Τα ζώδια που θα έλεγαν τα καλύτερα ψέματα για να σε καλύψουν!

Μην ανησυχείς! Δε θα σας ανακαλύψουν....

Ζητείται ψεύτης: Τα ζώδια που θα έλεγαν τα καλύτερα ψέματα για να σε καλύψουν!

Κάποια ζώδια, αφ' ενός είναι πιστά, ως φίλοι κι αφ' ετέρου, έχουν πάρει μάστερ στο ψέμα και την συγκάλυψη. Αν βρεθείς, λοιπόν, ποτέ στην ανάγκη, του να πει κάποιος ένα ψέμα για να σε καλύψει, που σε όλους μπορεί να τύχει, τότε να ξέρεις πού να απευθυνθείς, ιδίως αν είναι στο στενό περιβάλλον σου. Και μην ανησυχείς! Άσ' το πάνω τους και δεν προκειται να σας ανακαλύψουν...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το ζώδιο είναι πραγματικός επαγγελματίας στο ψέμα. Οι Δίδυμοι είναι από τη φύση τους παραμυθάδες και μάλιστα πολύ καλοί. Μιλάνε γρήγορα, λένε πάρα πολλά, οπότε είναι αδύνατο να τους παρακολουθήσει κάποιος, τα πάνε από δω, τα φέρνουν από κει αλλά ποτέ δεν θα τους τσακώσεις. Η ευελιξία και η ευστροφία τους θα σε σώσει.

ΖΥΓΟΣ

Ένας διάσημος αστρολόγος κάποτε είχε αποκαλέσει τους Ζυγούς «χαμογελαστούς Σκορπιούς». Τους έδωσε αυτό το παρατσούκλι γιατί με τον γλυκό και καλοσυνάτο τρόπο τους, άνετα ρίχνουν στάχτη στα μάτια του άλλου, χωρίς ποτέ να τους υποψιαστούν. Άνετα μπορεί να σε καλύψει, αν είναι φίλος σου και δε θα χρειαστεί κιόλας να του το ζητήσεις. Μόλις του πεις το πρόβλημά σου, θα προθυμοποιηθεί να το κάνει. Μην σκας!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες έχουν μάστερ στα ψέματα, αφού συνήθως, πριν τα πουν, έχουν φτάσει στο σημείο να τα πιστέψουν κι ίδιοι. Εδώ αποκρύπτουν διάφορα «για το καλό σου, για να μην πληγωθείς», δε θα έλεγαν ψέματα για να σε καλύψουν; Και μπορούμε να σου πούμε ότι όχι μόνο θα έφτιαχναν μια ολόκληρη ιστορία, αλλά θα σε έβγαζαν κι από πάνω... Μη σου πούμε ότι θα συγκέντρωνες και συμπάθειες για το «πάθημά» σου. Μετά, άλλωστε, από ελάχιστον χρονικό διάστημα θα το έχει ξεχάσει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved