Τρεις άντρες του ζωδιακού που οι γονείς σου θα λατρέψουν, μόλις τους γνωρίσουν

Είναι οι... ιδανικοί γαμπροί στα μάτια τους

Τρεις άντρες του ζωδιακού που οι γονείς σου θα λατρέψουν, μόλις τους γνωρίσουν

Έφτασε λοιπόν η μεγάλη ώρα για να γνωρίσεις τον σύντροφό σου στους γονείς σου. Αν ανήκει σε ένα από τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, να ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα τον συμπαθήσουν και με μεγάλη χαρά θα τον αποκαλέσουν... γαμπρούλη τους!Πρόκειται για τα ζώδια που αποκλείεται οι γονείς σου να μην θέλουν να τα κάνουν μέλος της οικογένειάς σας κι αυτό γιατί η αφοσίωσή τους σε σένα θα είναι καθολική και έχουν γνήσια εκτίμηση για τις οικογενειακές αξίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο συμπαγής και αξιόπιστος βράχος σου!

Ένας Ταύρος δεν πείθει μόνο τους γονείς σου ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός μέλλων σύντροφος, αλλά είναι και πολύ τυπικός. Αυτό το γήινο ζώδιο επικεντρώνει όλες του τις προσπάθειες στο να δημιουργήσει μια σταθερή βάση για να ευημερήσει η σχέση σας και οι γονείς σου θα παρατηρήσουν αμέσως πόσο υπεύθυνος είναι. Το πιο πιθανό είναι να έχει μια έχει μια καλή δουλειά, καθώς και πλήρη επίγνωση για το πού θα ήθελε να είναι σε 10 χρόνια. Είναι το άτομο που θα προσφερθεί να δώσει μια χείρα βοηθείας για να στρωθεί το τραπέζι ή να πλυθούν τα πιάτα. Ο Ταύρος είναι πάνω απ’ όλα αξιόπιστος και οι γονείς σου θα νιώσουν ανακούφιση, διαπιστώνοντας πώς διάλεξες έναν τόσο σταθερό σύντροφο. Ο Ταύρος είναι συνήθως και πολύ καλός μάγειρας, αφού ετοιμάζει κάθε φαγητό ή λιχουδιά, χρησιμοποιώντας και τις πέντε αισθήσεις του και προσθέτοντας κάθε συστατικό με τρυφερότητα και στοργική φροντίδα. Θα εκμεταλλευτεί με ανυπομονησία την ευκαιρία να κερδίσει την οικογένειά σου με τις ικανότητές του στην κουζίνα, φροντίζοντας να δείξει σε όλους ότι θα έχετε ένα τέλειο μέλλον μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δημιουργία οικογένειας είναι ο πιο σημαντικός του στόχος!

Αν και ο Καρκίνος σου θα είναι πιθανότατα υπερβολικά ντροπαλός, όταν συναντήσει τους γονείς σου, η καλοσυνάτη και αγαπησιάρικη φύση του θα φανεί σε πολύ λίγο χρόνο. Αυτό το ζώδιο έχει μια έντονα ευαίσθητη καρδιά. Αισθάνεται την ανάγκη να είναι απόλυτα σίγουρος ότι όλοι όσοι βρίσκονται γύρω του απολαμβάνουν την φροντίδα που χρειάζονται. Είναι επίσης μεγάλος «σπιτόγατος», αφού το σπίτι του είναι το πιο αγαπημένο μέρος στον κόσμο. Ονειρεύεται να δημιουργήσει οικογένεια από τότε που θυμάται τον εαυτό του και ανησυχεί πολύ για το αν θα αναπτύξει μια καλή σχέση με τους γονείς σου. Οπότε, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να νιώσουν ιδιαίτερα ευτυχείς για το ταίρι που έχεις βρει! Ένας Καρκίνος είναι ουσιαστικά γονιός ο ίδιος, ακόμα κι αν δεν έχει παιδιά. Φροντίζει πολύ στο να είναι προστατευτικός απέναντι στα αγαπημένα του πρόσωπα, φροντίζοντας να είναι υγιή, ασφαλή και ικανοποιημένα. Αισθάνονται επιβεβαίωση και καταξίωση όταν παρέχουν τον εαυτό τους για να φροντίσουν τους άλλους. Οι γονείς σου θα αισθανθούν σίγουροι ότι με τον Καρκίνο ως σύντροφό σου η οικογένειά σας μπορεί μόνο να δυναμώσει.

ΖΥΓΟΣ

Ο χαρισματικός συνεργάτης σου στο… έγκλημα!

Οι Ζυγοί αποπνέουν θετικές δονήσεις, με το που θα πατήσουν το πόδι τους μέσα σε ένα δωμάτιο. Η γοητεία τους είναι τόσο λεπτή και διακριτική, που ακόμα και οι πιο επιφυλακτικοί γονείς θα επηρεαστούν από την εξυπνάδα τους. Επίσης, «βυθίζονται» τόσο πολύ στο κάθε τι που αφορά την σχέση τους, κάνοντας την σύντροφό τους το κέντρο του κόσμου. Εάν το ταίρι σου είναι Ζυγός οι γονείς σου θα δουν αμέσως την προφανή φροντίδα του προς εσένα και θα νιώσουν ότι είσαι σε καλά χέρια. Με το να είναι ο ισχυρότερος διπλωμάτης του ζωδιακού, ο Ζυγός μπορεί να ισορροπήσει και να ανταπεξέλθει σε συγκρούσεις και διαφωνίες με καταπληκτική ευκολία. Ακόμα κι αν δεν έχει τίποτα κοινό με τους γονείς σου, θα καταφέρει να βρει κάτι που να τους συνδέει και να τους κινήσει το ενδιαφέρον. Αν η συζήτηση περάσει σε «επικίνδυνα» μονοπάτια, θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι όλα συνεχίζουν να πάνε καλά και δεν έχει επέλθει κάποια ρήξη. Ένας Ζυγός είναι τόσο ευγενής προσωπικότητα που θα μπορούσε να γίνει φίλος ακόμα και μ’ ένα άγριο θηρίο. Όσο για τους γονείς σου; Ευκολάκι!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved