Τέσσερα ζώδια που κλείνουν τα μάτια στα αρνητικά του συντρόφου τους

Εξιδανικεύουν και μένουν με έναν άνθρωπο που δεν τους αξίζει

Τέσσερα ζώδια που κλείνουν τα μάτια στα αρνητικά του συντρόφου τους

Όταν κάποιος βλέπει ρομαντικά μια σχέση που είναι «φως φανάρι» τοξική, επικεντρώνοντας μόνο στα θετικά χαρακτηριστικά του άλλου ατόμου, μάλλον φοβάται για το τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον. Εθελοτυφλεί σε ένα σωρό σημάδια που «βγάζουν μάτι» και επιμένει ότι όλα είναι μια χαρά κι αν δεν είναι, θα φτιάξουν σύντομα. Συχνά, τσακώνεται κιόλας με τους φίλους ή την οικογένειά του που έχουν πιο αντικειμενική ματιά και προσπαθούν να του δείξουν την αλήθεια.

Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να εξιδανικεύουν και να μένουν με έναν άνθρωπο που δεν τους αξίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι εξαιρετικά ευγενικοί άνθρωποι και έχουν την τάση να βλέπουν το καλύτερο στους άλλους, ακόμα κι αν αυτό δεν υπάρχει! Είναι ρομαντικοί εκ φύσεως, οπότε αν τα πράγματα δεν είναι τόσο τέλεια όσο θα ήθελαν, τότε θα εξωραΐσουν τις λεπτομέρειες στην φαντασία τους.

Υπάρχει μια πλευρά αυτού του ζωδίου που θέλει τόσο απελπισμένα να βρίσκεται σε μια σχέση, με συνέπεια να παραβλέπει τυχόν ελαττώματα, ατέλειες και αποτυχίες. Ο έρωτας μπορεί εύκολα να διαστρεβλώσει τον τρόπο που ένας Ιχθύς βλέπει τον/την σύντροφό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν συνηθίζει να μπαίνει επιπόλαια σε σχέσεις, οπότε όταν βρεθεί με κάποιον/α, σημαίνει ότι αυτό το άτομο έχει ελεγχθεί. Και θα μισούσε πραγματικά τον εαυτό του αν πίστευε ότι όλη αυτή η διαδικασία ελέγχου έγινε μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι έκανε λάθος.

Θα προσπαθήσει λοιπόν να δει τον/την σύντροφό του ρομαντικά, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να τον/την αλλάξει. Το πρόβλημα είναι ότι συχνά θα αφήσει περιθώρια στον/στην σύντροφό του να νομίζει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα και ο Αιγόκερως θα τα δεχτεί. Μέχρι ένα σημείο όμως…

ΖΥΓΟΣ

Εάν ο/η σύντροφος του αποδειχθεί δύσκολος ή δυσβάστακτος, είναι πολύ δύσκολο για τον Ζυγό να το δημοσιοποιήσει. Θα προσπαθήσει να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν βλέπει τον/την σύντροφό του όπως είναι.

Αυτό το ζώδιο μισεί τις αχρείαστες αντιπαραθέσεις και μια ειλικρινής συζήτηση έχει μεγάλες πιθανότητες να μετατραπεί σε αντιπαράθεση. Αυτό σημαίνει ότι μόλις εντοπίσει κάποια ενοχλητικά στοιχεία, θα ξαναδημιουργήσει τον/την σύντροφό του στο μυαλό του όπως θέλει να είναι. Και όταν θα μιλάει για το ταίρι του σε άλλους ανθρώπους, θα είναι σαν να μιλάει για κάποιον που είναι μια φανταστική εκδοχή του ίδιου του Ζυγού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν εγκαταλείπει εύκολα τους κοντινούς του ανθρώπους και θα μείνει με τον τοξικό σύντροφό του, προσπαθώντας να τον δει με διαφορετική και πιο θετική ματιά. Είναι κτητικό ζώδιο και δεν θέλει να το εκλαμβάνουν ως ανόητο. Ως εκ τούτου, θα ρομαντικοποιήσει τον/την σύντροφό του σε σχέση με τον εαυτό του αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους στη ζωή του.

Πιστεύει μάλλον πως αν πει ότι ο/η σύντροφός του είναι καταπληκτικός, ίσως με τον καιρό να γίνει έτσι. Επίσης, έχει την τάση να βλέπει με ρομαντισμό ματιά τους πρώην του και όσο περισσότερος καιρός περάσει από τότε που ήταν μαζί, τόσο πιο καταπληκτικός φαίνεται στα μάτια τους ένας ή μια πρώην.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved