Τα ζώδια που θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους

Δεν ξεπουλιούνται για ένα «ξεροκόμματο»

Τα ζώδια που θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους

Αν θες κάτι από εκείνους, θα δώσεις πολλά, πάρα πολλά… Δεν μπορείς να τους ξεγελάσεις με μια μικρή ανταμοιβή. Να ξέρεις ότι θα σου ζητήσουν μεγάλα ανταλλάγματα για να σου κάνουν την όποια χάρη. Γι’ αυτό ετοιμάσου είτε να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, είτε να κάνεις κάτι πολύ πολύ μεγάλο για εκείνα. Την χάρη που ζήτησες θα την πληρώσεις «χρυσάφι». Πάμε να δούμε τα δύο ζώδια στα οποία αναφερόμαστε:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει μια συγκεκριμένη τακτική στην ζωή του. Ποτέ δεν κάνει κάτι «δωρεάν». Και αυτό γιατί πιστεύει πως ο κόπος του και ο χρόνος του, θα πρέπει πάντα να ανταμείβονται. Δεν θα σου ζητήσει να του δώσεις χωρίς να πάρεις, όπως και δεν θα ανεχτεί να σου δώσει χωρίς να πάρει. Είναι δεδομένο γι’ αυτόν. Άλλωστε, αυτή είναι η δεοντολογία του. Κοστολογεί τις «υπηρεσίες» του ακριβά. Αν τις θέλεις, θα πρέπει να τις πληρώσεις με το ανάλογο αντίτιμο. Χάρες και εκπτώσεις, δεν κάνει. Πήγαινε αλλού…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν πάει ποτέ για τα λίγα. Τα θέλει όλα ή τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί μαζί σου ή να σου αφιερώσει τον χρόνο του αν δεν έχει να πάρει πολλά από εσένα. Είναι ικανός να κάνει τα πάντα. Όσο ηθικά ή ανήθικα κι αν είναι. Αρκεί η ανταμοιβή να είναι μεγάλη. Δεν τον ξεγελάς με ένα «ξεροκόμματο». Θα στο πετάξει στη μούρη και θα σε βρίσει που τον… πρόσβαλες κιόλας με τόσο χαμηλή και ανάξια προσφορά. Αν ποτέ ζητήσεις χάρη ή εξυπηρέτηση από Σκορπιό, ετοιμάσου να του δώσεις μέχρι και το… εσώρουχό σου. Τόσο μακριά θα την πάει τη βαλίτσα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved