Αυτό το συναίσθημα είναι κυρίαρχο, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τι αισθάνεσαι κάθε φορά, ανάλογα με την κατάσταση που βιώνεις;

Αυτό το συναίσθημα είναι κυρίαρχο, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Γνωρίζεις ότι υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που σου δημιουργούν κάποια συγκεκριμένα συναισθήματα. Επίσης, δίνουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις πεποιθήσεις σου, τις σκέψεις σου, τις ανάγκες και τα πράγματα που εκτιμάς.

Παρακάτω θα μάθεις τι αισθάνεσαι κάθε φορά, ανάλογα με το ζώδιό σου και την κατάσταση που βιώνεις και θα καταλάβεις το συναίσθημα που σου βγαίνει.

ΚΡΙΟΣ

Ανάμεικτος φόβος και αδρεναλίνη που κάνει το στομάχι σου να φτερουγίζει, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με μια νέα πρόκληση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νωχέλεια, όταν "γλιστράς στην αγκαλιά του αγαπημένου σου πρόσωπου, που συνοδεύεται από μια γλυκιά παράδοση στα χάδια και τα φιλιά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αναμονή, όταν λες μια πραγματικά αστεία ιστορία που ξέρεις ότι όλοι θα σκάσουν στα γέλια κι εσύ ανυπομονείς να τους πεις κι άλλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συγκίνηση και το δάκρυσμα, όταν κάποιος, που είσαι σίγουρος/η ότι πραγματικά σε νοιάζεται, περιγράφει παραστατικά ό, τι αγαπά πάνω σου.

ΛΕΩΝ

Η αίσθηση υπεροχής που νιώθεις, ακόμα κι όταν βάφεις τα μαλλιά σου και το χρώμα βγαίνει καλύτερα από αυτό που πίστευες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αίσθηση της ολοκλήρωσης, όταν αριστεύεις στο τεστ για το οποίο ξαγρύπνησες όλη την προηγούμενη νύχτα ή το άψογο αποτέλεσμα ενός πρότζεκτ που είχες αφοσιωθεί.

ΖΥΓΟΣ

Η ευχαρίστηση, που νιώθεις, όταν δίνεις σε ένα φίλο/η κάποια από τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σου που πιστεύεις ότι του/ης πηγαίνει πολύ περισσότερο και αναδεικνύει το στιλ του/ης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αίσθηση που σου αφήνει ένα παθιασμένο, απρόσμενο, αλλά απόλυτα καλοδεχούμενο φιλί, ένα βράδυ, που σου δείχνει ότι η άλλη πλευρά νιώθει το ίδιο με σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να μην μπορείς να κοιμηθείς, απο ανυπομονησία, επειδή περιμένεις κάτι μεγάλο τις επόμενες ημέρες. Οι δυνατότητες τρέχουν μέσα στο μυαλό σου, ενώ η αναμονή και ο ενθουσιασμός κρατούν τα μάτια σου ορθάνοικτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αίσθηση της επιτυχίας. Ναι, κουράστηκες, ναι, έχεις καταπονηθεί, έχεις στερηθεί χρόνο και ενέργεια, αλλά στο τέλος τα κατάφερες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το συναίσθημα της χαράς και του ενθουσιασμού, όταν μοιράζεσαι σε έναν έμπιστο φίλο, μια ανακάλυψη ή μια θεωρία/σκέψη που βλέπεις ότι λειτουργεί, που δεν είχες σκεφτεί μέχρι πρότινος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αίσθηση μιας βόλτας στην εξοχή, όπου βρίσκεις ομορφιά ακόμη και στην πιο μικρή γωνία και σε κάνει να νιώθεις ότι η ζωή είναι πραγματικά πολύ ωραία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved