Τα πιο φιλάνθρωπα ζώδια

Δίνουν ό,τι μπορούν και βοηθούν όσους έχουν ανάγκη

Τα πιο φιλάνθρωπα ζώδια

Είναι άτομα που νοιάζονται για τον διπλανό τους. Ενδιαφέρονται για τον πόνο του και τα προβλήματά του. Προσπαθούν με τις πράξεις τους να βοηθήσουν έμπρακτα όσους το έχουν ανάγκη. Σε κάθε φιλανθρωπικό κάλεσμα, είναι πάντα εκεί. Έτοιμα να βοηθήσουν και να δωρίσουν ό,τι έχουν. Δεν γυρίζουν την πλάτη στις πονεμένες και βασανισμένες ψυχές. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω σε ποια τρία ζώδια αναφερόμαστε:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τους πρώτους που θα τρέξουν να βοηθήσουν εθελοντικά, είναι η Παρθένος. Είναι ένα άτομο που όχι απλά θα δώσει ό,τι μπορεί, αλλά θα το προχωρήσει και ένα βήμα παρακάτω. Θα είναι στην πρώτη γραμμή για να οργανώσει διάφορες φιλανθρωπίες και να κινητοποιήσει κόσμο και συνειδήσεις. Το έχει άλλωστε με την οργάνωση και θέλει να βοηθά και να εξυπηρετεί. Η παροχή υπηρεσιών είναι στη φύση της, όπως και το να φροντίζει τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος πάντα ενδιαφέρεται για το κοινό καλό και την ανθρωπότητα γενικά. Είναι ένα άτομο που θέλει να προσφέρει στο σύνολο και στην κοινωνία. Δεν κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα και ευαισθητοποιείται ιδιαίτερα όταν βλέπει ανθρώπους να πονούν και να υποφέρουν. Θα βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί και θα κάνει εθελοντική εργασία. Και δεν τον νοιάζει μόνο η κοινωνία ή η χώρα στην οποία ζει. Θα μπορούσε και να μετακομίσει σε άλλη χώρα ως εθελοντής για να βοηθήσει πληθυσμούς που υποφέρουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μα υπάρχει πιο ευαίσθητο ζώδιο από τον Ιχθύ; Δεν αντέχει να βλέπει ούτε ένα λουλούδι να μαραίνεται, πόσω μάλλον να βλέπει ανθρώπους γύρω του να υποφέρουν. Σαφώς και θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει και θα προσφέρει ό,τι έχει. Θα γίνει εθελοντής σε όσες ομάδες βρει διαθέσιμες και δεν θα κάνει καμία διάκριση. Έχει μεγάλη συμπόνοια για τους αδύναμους, τους κατατρεγμένους και τους άτυχους της ζωής αυτής. Μπορεί να γίνει μια μεγάλη αγκαλιά για όσους τον έχουν ανάγκη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved