Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να βγάλουν πολλά λεφτά

Το ένα δεν μπορείς να το μαντέψεις

Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να βγάλουν πολλά λεφτά

Η θέση των πλανητών στους οίκους του γενέθλιου ωροσκοπίου σου μπορούν να πουν πολλά για την πορεία της ζωής σου. Ο 2ος οίκος, που σχετίζεται με την ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, καθώς και ο 10ος οίκος που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα είναι ενδεικτικοί για την οικονομική σου κατάσταση. Ζωδιακά όμως υπάρχουν τρία ζώδια, στα οποία ανήκουν οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι ή και δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη. Θέλεις να μάθεις ποια είναι και γιατί συμβαίνει αυτό;

ΤΑΥΡΟΣ

Η φήμη του Ταύρου ότι είναι υλιστής έχει σίγουρα βάση και παράλληλα υπάρχουν πολλοί λόγοι που είναι τόσο κομψός. Το ζώδιο αυτό σχετίζεται με τον 2ο οίκο των οικονομικών και της ασφάλειας, που σημαίνει ότι είναι συνδεδεμένος με τα υλικά του αγαθά, κάτι που τον βοηθά να εκτιμά την αξία των χρημάτων. Κυβερνάται από την Αφροδίτη, έναν πλανήτη που έχει να κάνει με την αισθητική και τα χρήματα, επομένως έχει κάποια συγγένεια με όλα τα πολυτελή πράγματα.

Επιπλέον, οι Ταύροι, εκτός από ένα δημιουργικό μυαλό, διαθέτουν και μεγάλο ταλέντο στην εκτίμηση της αξίας. Δεν θα προχωρήσουν ποτέ, ούτε βήμα, αν δεν υπάρχει πρακτικό νόημα και στο βάθος… οικονομικό όφελος.

ΖΥΓΟΣ

Το ότι ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, το ουράνιο σώμα που κυβερνά όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τα χρήματα είναι ένας λόγος για την οικονομική ατμόσφαιρα που δημιουργεί γύρω του. Αλλά η αγάπη του για το χρήμα οφείλεται κυρίως στην ικανότητά του να καλλιεργεί ουσιαστικούς δεσμούς με άλλα άτομα, που με τη σειρά τους του επιτρέπουν να χτίζει ισχυρά κοινωνικά και επαγγελματικά δίκτυα. Για τον Ζυγό όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν να κάνουν με τις γνωριμίες και τις κοινωνικές συναναστροφές.

Ένας καλός λόγος που στην λίστα των δισεκατομμυριούχων μετράμε πολλούς Ζυγούς, είναι ότι παίζουν ομαδικά. Η αρμονία στη συνεργασία είναι τόσο σημαντική για αυτούς που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για να επέλθει η τάξη και το δίκαιο σε αυτό που κάνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ικανότητα του Ιχθύ να φαντασιώνεται τη ζωή των ονείρων του είναι ακριβώς ο λόγος που είναι πιθανό να φτάσει να γίνει δισεκατομμυριούχος. Το ζώδιο αυτό ταυτίζεται με τον 12ο οίκο του υποσυνειδήτου, επομένως μόνο αν του βάλεις όρια, μπορείς να το περιορίσεις. Σκοπός του είναι να προχωρήσει στην επαγγελματική του ζωή, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.

Αυτό που κάνει τους Ιχθύς πετυχημένους στις επιχειρήσεις είναι ότι επιτρέπουν στον εαυτό τους να κάνουν μεγάλα όνειρα και χρησιμοποιούν την ενσυναίσθησή τους για να ρισκάρουν. Μερικές φορές, μια ευκαιρία που θα δώσεις στον εαυτό σου μπορεί να σε πάει μακριά. Επιπλέον, κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα τον πλανήτη των εξιδανικεύσεων και από τον Δία τον πλανήτη της αφθονίας. Οι δύο αυτοί πλανήτες προσφέρουν στους Ιχθύς την χαρισματική ικανότητα να προσελκύουν κόσμο και χρήμα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved