Αυτά τα ζώδια, μεγαλώνοντας, έγιναν πονηρά και συμφεροντολόγα

Όταν ήταν μικρά, ήταν γλυκά και αθώα

Αυτά τα ζώδια, μεγαλώνοντας, έγιναν πονηρά και συμφεροντολόγα

Τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, όταν ήταν μικρά παιδιά, ήταν μέσα στη γλύκα και την αθωότητα. Μεγαλώνοντας όμως έπαθαν... μετάλλαξη. Έγιναν πιο απόμακρα, πονηρά, καχύποπτα και ορισμένα από αυτά και επιθετικά. Ο λόγος μπορεί να είναι διαφορετικός για το καθένα, ωστόσο το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Πάμε να δούμε ποια ζώδια βρίσκονται στην σχετική μας λίστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο δοτικά άτομα που θα μπορούσες να συναντήσεις. Ειδικά για τους ανθρώπους που αγαπά, μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσουν. Προσφέρει όσα έχει και πάντα σκέφτεται και τους άλλους και όχι μόνο τον εαυτό του. Ως παιδάκι λοιπόν ήταν ένα από τα πιο αθώα και καλοπροαίρετα. Μοιραζόταν τα πάντα με τους φίλους του και το ίδιο έκανε και μέχρι να ενηλικιωθεί και να καταλάβει ότι οι άνθρωποι που είχε γύρω του δεν τον αγαπούσαν όσο εκείνος και προσπαθούσαν να τον εκμεταλλευτούν με κάθε τρόπο. Παίρνανε μόνο και ποτέ δεν του έδιναν. Είχαν απαιτήσεις και δεν τον αγαπούσανε άδολα, όπως τους αγαπούσε εκείνος. Άρα ο Ταύρος, από ένα σημείο και μετά είδε την ζωή αλλιώς και άλλαξε εντελώς στάση και συμπεριφορά απέναντι σε όλους.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας συνήθως είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιδάκια στο σχολείο και στις παρέες. Γύρω του μαζεύονται σαν τις… μέλισσες και εκείνος νιώθει πως είναι ο αρχηγός της «κυψέλης». Είναι δοτικός, ανοιχτοχέρης και μοιράζεται τα πάντα με όσους αγαπά. Ωστόσο, κάποια στιγμή στην ζωή του, αρχίζει και εκείνος να καταλαβαίνει ότι οι «φίλοι» του τον εκμεταλλεύονται και θέλουν μόνο να παίρνουν από εκείνον και όχι να δίνουν. Επειδή ο Λέοντας θέλει να κάνει καλή ζωή και του αρέσουν οι απολαύσεις, μπορεί κάποιες φορές να πλήρωνε και για τους άλλους που δεν είχαν, απλά και μόνο γιατί τους αγαπούσε και ήθελε την παρέα τους. Όταν όμως το Λιοντάρι αντιλήφθηκε ότι έπεφτε «θύμα» εκμετάλλευσης, άλλαξε εντελώς στάση και συμπεριφορά και τότε… ποιος είδε τον βασιλιά της ζούγκλας και δεν τον φοβήθηκε!

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα από τα πιο αθώα και καλοκάγαθα παιδάκια, είναι ο Ιχθύς. Το ζώδιο αυτό είναι τόσο αγαθό και καλοπροαίρετο σε μικρή ηλικία, που βλέπει τον κόσμο μέσα από τα ροζ γυαλιά του και τους αγαπά όλους. Δίνει ακόμα και την ψυχή του και αυτός είναι ο λόγος που οι άλλοι το εκμεταλλεύονται και το πληγώνουν. Ουσιαστικά «πατάνε» πάνω στην καλοσύνη του και την ευπιστία του, που φτάνει στα όρια της αφέλειας, για να τον χειριστούν και να τον κάνουν ό,τι θέλουν. Όμως κανένας δεν παραμένει γλυκός και αγαθός για πάντα. Κάποια στιγμή ο Ιχθύς «ξυπνά» και αλλάζει εντελώς συμπεριφορά απέναντι στους γύρω του. Γίνεται και εκείνος όμοιός τους και τους «πληρώνει» με το ίδιο νόμισμα. Αν τον εκμεταλλεύονται μία, τους εκμεταλλεύεται δέκα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved