Αυτά τα ζώδια χαίρονται με τα παθήματα των άλλων

Αν μάλιστα τους έκαναν κάποιο κακό, παλιότερα, ακόμα πιο μεγάλη είναι η χαρά τους

Αυτά τα ζώδια χαίρονται με τα παθήματα των άλλων

Όσο και αν δε θέλεις να το πιστέψεις, υπάρχουν τρία ζώδια που… χαίρονται να βλέπουν τους άλλους να υποφέρουν ή να τραβάνε ζόρι. Αν μάλιστα τους έκαναν κάποιο κακό, παλιότερα, ακόμα πιο μεγάλη είναι η χαρά τους. Όχι, ο Σκορπιός δεν βρίσκεται ανάμεσά τους. Για πάμε να δούμε ποια είναι. Σίγουρα σε κάποια δεν πάει το μυαλό σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν έχει κακή ψυχή, ωστόσο απολαμβάνει να βλέπει τους άλλους να περνάνε δύσκολα και να είναι πιο «πίσω» από εκείνον. Να είναι… υπό. Για να στο θέσουμε απλά, ο Κριός θέλει να είναι πρώτος σε όλα. Θέλει να είναι ο μοναδικός και δεν ανέχεται να τον κοντράρει κανείς. Άρα, όταν βλέπει τους άλλους, γύρω του, να «πονάνε» και να είναι σε αρκετά χειρότερη μοίρα από εκείνον, χαίρεται και αυτόματα νιώθει ακόμα καλύτερα που εκείνος συνεχίζει να είναι πρώτος και πολύ πιο… μπροστά από το πόπολο.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θέλει να είναι πάντα πολύ καλύτερα από ό,τι είναι όλοι οι άλλοι γύρω του. Όσο χάλια και να νιώθει εκείνος, αν δει ότι κάποιος άλλος κοντά του είναι σε χειρότερη κατάσταση από αυτόν, αυτόματα θα πάρει μια «ανάσα» και θα νιώσει μια ανακούφιση. Γενικά, μπορείς να πεις ότι παίρνει τα πάνω του, όταν βλέπει ότι στους άλλους πάνε στραβά τα πράγματα και σε αυτόν πάνε λίιιιιγο καλύτερα. Ψυχολογικό είναι το θέμα και το πώς αντιμετωπίζει την ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως γενικά δεν νοιάζεται για το τι γίνεται στους άλλους γύρω του. Κοιτάζει τον εαυτό του. Ωστόσο, θα ενδιαφερθεί και με το παραπάνω, όταν δει ότι κάποιος/α που αντιπαθεί ή που τον έχει πειράξει με κάποιο τρόπο στο παρελθόν, «τρώει τα μούτρα του/της». Δεν θα χαρεί απλά, θα γελάσει και θα τον ακούσει όλη η γειτονιά. Θα νιώθει κατά κάποιο τρόπο ότι παίρνει το αίμα του πίσω και ότι η ζωή έκανε όλη την δουλειά για εκείνον. Οπότε ναι, είναι χαιρέκακος, μόνο με όσους δεν πάει μία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved