Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού δεν θα πατήσουν ποτέ στα πόδια τους

Στηρίζονται μόνιμα σε κάποιον άντρα

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού δεν θα πατήσουν ποτέ στα πόδια τους

Για αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, η παρουσία ενός άντρα δίπλα τους είναι απαραίτητη, όχι μόνο γιατί δε μπορούν να ζήσουν μόνες τους, αλλά γιατί θεωρούν ότι δεν μπορούν να είναι αυτάρκεις και αυτόνομες και να τα καταφέρουν χωρίς τη στήριξή του.

Διάβασε τη λίστα που ακολουθεί και μάθε ποιες είναι!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες βασίζονται περισσότερο απ' όλους σε έναν άντρα. Έχουν ανάγκη την φροντίδα, την παρηγοριά, τη συναισθηματική στήριξη. Μια Ψαρίνα θέλει να δείχνει την ευάλωτη πλευρά της και συνήθως αναζητά βοήθεια σε κάποιον, ο οποίος εκτός του ότι είναι αρκετά "αρσενικός, δείχνει μεγάλη χαρά και προθυμία θα την στηρίξει και δε θα την κρίνει ποτέ γιατί λογικό είναι μια γυναίκα να μην μπορεί... να τα καταφέρει. Είναι ο ιππότης της και είναι η δεσποσύνη του.

ΖΥΓΟΣ

Το μόνο που ενδιαφέρει μια Ζυγίνα είναι το να μην είναι μόνη. Έχει ανάγκη να ανήκει σε μια σχέση, σε κλειστή ομάδα κι αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δε μπορεί να λειτουργήσει αυτόβουλα. Βασίζει ένα μεγάλο κομμάτι του στους άλλους, κυρίως στον άντρα που έχει (ή δεν έχει) δίπλα της, επηρεάζεται από τις απόψεις του, αλλάζει γνώμη και κάνει τα πάντα για να είναι αρεστή και να του δείχνει ότι αυτός έχει το πάνω χέρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Καρκίνα, στην πραγματικότητα, εκτός από παραδοσιακή, που έχει και υπερασπίζει το θηλυκό της ρόλο, θέλει να κάνει τον άντρα να νιώθει υπεράνω, οπότε ζητώντας του βοήθεια και στήριξη, θεωρεί ότι του δίνει την ευκαιρία να υπηρετήσει κάποιον μεγαλύτερο ή βαθύτερο σκοπό και να δικαιολογήσει την αρσενική του πλευρά. Δεν αισθάνονται ότι επωφελείται από αυτόν, αλλά το ότι του προσφέρει μία θαυμάσια εμπειρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρότι η Ταυρίνα είναι ένα ισχυρό και ανεξάρτητο άτομο, πάντα ζητάει την έγκριση και τη βοήθεια του άντρα που είναι δίπλα της, πριν πάρει μία απόφαση, ειδικότερα αν έχουν οικογένεια. Στην πραγματικότητα, δεν έχει κάποια απορία, ούτε την ανάγκη του, απλά πολλές φορές αμφιβάλλει για τον εαυτό της ή αναζητά μία διαφορετική οπτική των πραγμάτων πριν προχωρήσει σε κάποιο επόμενο βήμα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved