Αυτά τα ζώδια γίνονται έξαλλα, αν τους «κλέψεις τα φώτα» και την προσοχή

Αν γίνεις εσύ το επίκεντρο, να ξέρεις ότι έχεις ήδη ξεκινήσει… beef μαζί τους

Αυτά τα ζώδια γίνονται έξαλλα, αν τους «κλέψεις τα φώτα» και την προσοχή

Δεν τα σηκώνουν κάτι τέτοια. Τα ζώδια αυτά θέλουν να έχουν όλη την προσοχή στραμμένη πάνω τους και να ασχολούνται όλοι μαζί τους. Τους αρέσει να κεντρίζουν το ενδιαφέρον, να μιλάει ο κόσμος για εκείνα και γενικότερα να «κλέβουν» τις εντυπώσεις. Αν εσύ, έστω και άθελά σου, πας και διαταράξεις τις ισορροπίες αυτές, τότε να ξέρεις ότι τον «πόλεμο» θα τον έχεις ξεκινήσει εσύ, οπότε ετοιμάσου για τις συνέπειες. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να είναι πάντα ο πρώτος, ο ένας, ο μοναδικός και αξεπέραστος. Θέλει όλα τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω του. Όλα να περιστρέφονται γύρω από εκείνον και να έχει «θαυμαστές» παντού. Αν κάποια στιγμή, βρεθεί στον ίδιο χώρο με ένα άλλο άτομο που μπορεί να είναι πιο λαμπερό από εκείνον ή που για κάποιο λόγο οι άλλοι σνομπάρουν αυτόν και ασχολούνται με τον άλλο, τότε θα τον δεις να βγάζει καπνούς από τα αφτιά και να είναι έτοιμος για καυγά.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει συνηθίσει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, όλοι να ασχολούνται μαζί του. Είναι κοινωνικός και πολύ επικοινωνιακός και εύκολα γίνεται το επίκεντρο σε κάθε παρέα. Ωστόσο αν τύχει να βρεθεί σε έναν χώρο και να επισκιαστεί από ένα άλλο άτομο, τότε ο Δίδυμος βγάζει έναν πολύ κακό χαρακτήρα. Βγάζει νεύρα, ένταση και θυμό. Μην σε εκπλήξει η άσχημη συμπεριφορά του και να ξέρεις ότι αυτός ο/η άλλος/η, πλέον θεωρείται εχθρός του και έχει ήδη μπει στη μαύρη λίστα.

ΛΕΩΝ

Ποιος/α τολμά να επισκιάσει τον βασιλιά; Μα σοβαρά τώρα; Ποιος/α έχει τα κότσια να κάνει κάτι τέτοιο και να προκαλέσει την οργή του. Ο Λέοντας δεν τα σηκώνει αυτά και «βγάζει νύχια». Φουντώνει την χαίτη του και παίρνει θέση μάχης. Είναι έτοιμος να κάνει τον/την άλλο/η με τα κομματάκια, που τόλμησε να του κλέψει την παράσταση και να κάνει τους άλλους να ασχολούνται μαζί του/της. Δεν θα ξεκινήσει απλά beef ο Λέοντας. Παγκόσμιο πόλεμο θα κηρύξει για την ύβρη αυτή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved