Τα ζώδια που αφήνουν τους άλλους να αποφασίζουν για εκείνα

Βολεύονται με το να βγάζει άλλος το φίδι από την τρύπα

Τα ζώδια που αφήνουν τους άλλους να αποφασίζουν για εκείνα

Για να τα λέμε όλα, δεν είναι και τα πλέον αποφασιστικά άτομα που θα συναντήσεις. Αν περιμένεις να αναλάβουν εκείνα πρωτοβουλίες ή να ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή, τον εαυτό τους και τους γύρω τους, τότε απλά πλανάσαι πλάνην οικτράν. Μιλάμε για τρία ζώδια τα οποία βολεύονται και θέλουν να αφήνουν τους άλλους να αποφασίζουν για εκείνα. Πάμε να τα δούμε και να τα αναλύσουμε:

ΖΥΓΟΣ

Βάζουμε πρώτο τον Ζυγό και έχουμε κάθε λόγο για να το κάνουμε. Είναι ένα άτομο εντελώς αναποφάσιστο. Μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα με την παθητική του στάση. Δεν ξέρει ποτέ τι θέλει. Δεν μπορεί να αποφασίσει. Θα κάθεται με τις ώρες να αμφιταλαντεύεται. Νιώθει πολύ καλύτερα όταν αφήνει τους άλλους να αποφασίσουν για εκείνον. Αυτό θέλει άλλωστε. Να έχει δίπλα του ανθρώπους που να του «δείχνουν τον δρόμο». Γιατί πολύ απλά μόνος του «χάνεται».

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τον Τοξότη τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Το μεγάλο του πρόβλημα είναι ότι είναι ανεύθυνος. Βλέπει ευθύνες και «στρίβει» στην γωνία. Βολεύεται απίστευτα όταν αποφασίζουν άλλοι για εκείνον, γιατί πολύ απλά φεύγει από πάνω του όλο αυτό το μεγάλο βάρος των ευθυνών, ενώ παράλληλα κανένας δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για κάτι αν στραβώσει. Άλλωστε… δεν ήταν δική του απόφαση. Για εκείνον είναι μια win win situation. Από τη μια βγάζει άλλος το φίδι από την τρύπα κι από την άλλη εκείνος δεν έχει καμία ευθύνη.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο μυαλό του Ιχθύ γενικά επικρατεί ένα… χάος. Το να έχει λοιπόν γύρω του ανθρώπους που τον βοηθάνε να αποφασίζει και να βάζει έστω μια μικρή τάξη σε όλο αυτό το χάος, για εκείνον είναι σωτήριο. Χρειάζεται κάποιον να του δείχνει τον δρόμο, να τον συμβουλεύει και να τον κατευθύνει σωστά. Λειτουργεί πολύ καλύτερα με τέτοιου είδους δεκανίκια στην ζωή του ο Ιχθύς και δεν κάθεται με τις ώρες να κοιτάει το ταβάνι μη μπορώντας να πάρει μια απόφαση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved