Τα ζώδια που θα έβαζαν πλάτη, αν ο σύντροφός τους είχε οικονομικό πρόβλημα

Θα έπαιρναν πάνω τους ακόμα κι όλα τα έξοδα του σπιτιού, σε περίπτωση που ζούσαν μαζί

Τα ζώδια που θα έβαζαν πλάτη, αν ο σύντροφός τους είχε οικονομικό πρόβλημα

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, θα στήριζαν τον σύντροφό τους, αν είχε οικονομικές δυσκολίες. Μάλιστα θα ήταν πρόθυμες να καλύψουν όλα τα έξοδα του σπιτιού, σε περίπτωση που ζούσαν μαζί, μέχρι να ορθοποδήσει. Άλλωστε, για κάτι τέτοιες περιπτώσεις έχουν κάνει το κουμάντο τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος είναι γνωστό ότι είναι… οικονόμα. Το έχει πάντα το κομπόδεμά της. Έχει μια καλή σχέση με τα χρήματα και μάλιστα είναι σφιχτοχέρα. Αυτό το κάνει και για την δική της ασφάλεια, αλλά και την ασφάλεια της οικογένειάς της. Θέλει να νιώθει ότι σε μια δύσκολη στιγμή δεν είναι στον αέρα και πως μπορεί να ανταποκριθεί σε έκτακτα και αναγκαία έξοδα. Αν λοιπόν ο άντρας της, για κάποιο λόγο, χρειαστεί την οικονομική της βοήθεια, τότε εκείνη θα του δώσει τα χρήματα που χρειάζεται και θα τον στηρίξει. Δεν θα τον αφήσει μόνο να παλεύει με τα χρέη ή τις υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για την γυναίκα Καρκίνο η οικογένειά της είναι πάνω από όλα. Πάνω και από τον ίδιο της τον εαυτό. Φροντίζει να έχει πάντα χρήματα στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές τους. Η Καρκίνα είναι αυτό που λέμε η «κολώνα του σπιτιού». Αν ο άντρας της για κάποιο λόγο χρειαστεί χρήματα, εκείνη θα του δώσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν εκείνος χρειαστεί βοήθεια στη δουλειά του, θα πάει να τον στηρίξει και να δουλέψει στο πλευρό του. Τα χρήματα που πάντα έχει… «καβατζωμένα» είναι για έκτακτες ανάγκες και όταν προκύψει μια τέτοια, τότε τα δίνει και σώζει κάπως την «παρτίδα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι ο αρχηγός της οικογένειας και αυτό είναι γνωστό. Δεν είναι όμως μόνο αρχηγός, είναι και ηγέτης και ως σωστός ηγέτης, η Αιγοκερίνα πάντα σώζει την κατάσταση. Αν ο άντρας της αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, θα βγει μπροστά και θα τον στηρίξει. Θα του δώσει χρήματα, θα τον βοηθήσει και μαζί θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν την όποια δυσκολία. Όπως και οι άλλες δύο γυναίκες που σου αναφέραμε πιο πάνω, έτσι και η Αιγοκερίνα, το έχει το κομπόδεμά της και το ανοίγει σε στιγμές που εκείνη κρίνει ότι πρέπει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved