Αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού επιλέγουν οι άντρες με δυναμικό χαρακτήρα

Λογικά, έχουν κάτι που τους «μαγεύει»

Αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού επιλέγουν οι άντρες με δυναμικό χαρακτήρα

Πώς θέλει ένας άντρας με θέληση και πυγμή μια γυναίκα; Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ψάχνει κάποια "άξια" και δυναμική γυναίκα, όχι όμως ανταγωνιστική και υπερβολικά μαχητική, γιατί δύο ισχυρές προσωπικότητες, παρότι ελκύονται, πολύ σύντομα θα έρθουν σε σύγκρουση και το όλο στόρι δε θα κρατήσει.

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα σου περιγράψουμε λίγο πιο κάτω μπορούν να ελκύσουν έναν τέτοιο άντρα, η κάθε μια με τον τρόπο της. Πάμε να τις δούμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα Δίδυμος είναι… ατσίδα! Σπίρτο… πώς το λένε; Με το μυαλό της, γοητεύει έναν άντρα που έχει δύναμη, εξουσία και είναι επιβλητικός. Σε εκείνη βρίσκει το χιούμορ, την ευστροφία και την… ίντριγκα στο φλερτ. Δεν είναι εύκολη περίπτωση και αυτό τον κάνει να θέλει να την κυνηγήσει ακόμα περισσότερο. Και επειδή είναι άκρως επικοινωνιακή, είναι ικανή να τον τρελάνει εντελώς και να τον γοητεύσει όσο καμιά άλλη.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε παραξενεύει η Παρθένος στην λίστα μας; Κακώς. Είναι μια γυναίκα, καταρχάς, πανέξυπνη, οργανωτική, με πρόγραμμα. Ξέρει τι θέλει. Πατάει στα πόδια της, είναι εργατική και παράλληλα μπορεί να γίνει και άκρως… ερωτική, αρκεί ο άντρας που θα έχει απέναντί της να της το «βγάλει». Ένα A αρσενικό, λοιπόν, εύκολα γοητεύεται από όλα αυτά τα προτερήματά της και την βλέπει ως μια ιδανική σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα Υδροχόος είναι πάρα πολύ έξυπνη. Συνήθως είναι και μορφωμένη και έχει γνώσεις πάνω σε θέματα πρωτότυπα, ξεχωριστά, πιο… κουλτουριάρικα και πνευματικά. Είναι ανοιχτόμυαλη, ελεύθερο πνεύμα, «άπιαστη» και έχει μια αύρα που την κάνει ξεχωριστή. Ένας άντρας λοιπόν που είναι αυτό που λέμε… κυριαρχικός, εντυπωσιάζεται κατευθείαν από εκείνη. Την διεκδικεί και εύκολα μπορεί να την ερωτευτεί γιατί έχει όλα τα στοιχεί που λείπουν από εκείνον και τον ιντριγκάρουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved